Maža Lazdele BPA Free Maisto kokybės Silikono Teethers Animacinių filmų Gyvūnų Formos Žindukas "PASIDARYK pats" Įrašai Priedai Kūdikių Kramtyti 1pc Tegul

w84444

€3.09

Nauja prekė

Jei turite klausimų apie produkto gavimo, arba jei negavote produkto, prašome susisiekti su mumis iš karto. Mes susidoroti su juo besąlygiškai ir priimti sprendimą. Jei ginčas yra atidaryta, bus kompensacija.

Drop laivyba:Taip Didmeninės:Taip Naudos:Sumažinti kūdikio auginimo danties skausmas Pareiškimas:Dėl Autorių Teisių, Patentų Savininkas

Produkto Sertifikatas

visame pasaulyje Kūdikis turės diskomfortas ir skausmas augimo metu dantų, jie bus pasirinkti kandžioja savo pirštus, verkia, siekiant palengvinti diskomfortą, tai nėra teisinga, reikia naudoti teisingai naudoti gumos gaminiai. Kūdikių visame pasaulyje yra naudojant aplinkai draugiškas teether produkto.

Sprendimas modulis Q:Ar turi sertifikatą savo dantų gelio produktai? A: Taip, brangusis, Mūsų ir silikono gaminiai: FDA/ BPA Free/ EN71-3/ Australijos Standartas Sertifikatas...... Klausimas:Kiek laiko turi praeiti, kad sklypas bus gautas po sklypas yra vežamos? A: DHL/ UPS/ Aramex apie 8-10days. "Fedex" apie 3-5days. www.reefaquarium.lt Standartinis Pristatymas apie 25-45days. Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius apie 45-60days. Q: Kodėl aš negavau pakuotės? A: Jūs galite patikrinti, ar sklypas prie vietos post office. Jei vietos pašte negali patikrinti, ar sklype, jūs galite paprašyti pardavėjo. K:ar mano vaikas bitė teether? Prašome būti tikri, kad mūsų teethers yra geros kokybės ir bus ne įkandimas. Tačiau kūdikio poreikius tėvų globos, kai jį naudoti. Jei norite daugiau žinoti apie naudojimo ir pritaikymas dantų gelio produktus, visada galite susisiekti su mumis ir tikimės, kad išgirsti iš tavęs. Ačiū.

Žymos: Kūdikių Teethers, Motina & Vaikams, Pigūs Kūdikių Teethers, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, Kūdikių Teethers

Amžius 7-9 mėnesių
Kiekis 1pc
Jes 1 Žindukas Įrašą Padaryti
Jes 6 Kūdikiui Kramtyti
Medžiaga Funkcija BPA Free
Jes 4 silikono teether
Naudos Sumažinti Kūdikio Auginimo Danties Skausmas
Tinkamas amžius 4-6months
Prekės Pavadinimas tegul
Logistika nemokamas pristatymas
Sertifikatas EN71/ ASTMF/ AS ASNAS/ BPA/ CE/ CPSIA
Jes 2 Kramtyti karoliai
Medžiaga Maisto Kokybės Silikono Teethers
Modelio Numeris silikono teether
Funkcija Teether
Jes 3 Kūdikių teether
Jes 5 Maža Lazdele
Patentuotas produktas Patentuotas
Accpet 1 Drop laivyba
Pakavimas Vieną pakrauti
Pareiškimas Autorių Teisių, Patentų Savininkas
Accpet 3 Didmeninė
Formos animacinių filmų gyvūnų
valymas Karšto vandens valymas ir dezinfekavimas.
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai