10 Vnt 24K Aukso Folijos Lapų Lakštai, Menas, Amatai, Dizainas Gilding Kadravimo Laužas 1,7 x 1,7 colių aukščiausios kokybės Aukso Valgomieji Aukso Lapų Lapas

w84686

€3.16

-0.43

€3.59

-11 %

Nauja prekė

10 Vnt 24K Aukso Lapų Lakštai, Menas, Amatai, Dizainas Gilding Kadravimo Laužas 1,7 x 1,7 colių

PAKUOTĖ: pakuotėje yra 10 1.7"x1.7" valgomieji 24k aukso lapų lakštai pagaminti iš 99.99% gryno aukso. Ilgalaikis aukso geltona spalva, yra garantuotas. Ne sunkiųjų metalų taršos.

GROŽIO: Aukso lapų lakštai jau seniai naudojami grožio rutina. Tiesiog taikyti ant veido, nes veido kaukė ir odos spa. Sumalkite į dribsnius ir įsilieja į jūsų dienos odos priežiūros ir makiažo, arba naudoti kaip nagų dailės apdaila.

MENO APDAILA: Naudoti bet meno ir amatų darbą, kuris reikalauja, prabangus aukso tekstūra: tapyba , skulptūra , keramika, keramika , rankų darbo dovanos, DIYs, baldų projektavimas, ir stilingas, mada aksesuarai, pavyzdžiui, karoliai, apyrankės, žiedai, auskarai, tieras, ir vainikėliai.

KEPYKLŲ IR KONDITERIJOS: Saugiam maisto ruošimui. Naudoti papuošti bet kepyklų ir konditerijos sukurti išskirtinį ir palankų įspūdį.

GOLDEN TEMĄ: Auksas turi ir gerąją prasmę ir yra spalvos laimės. Ji yra taip pat lengva suderinti su kitų spalvų, kurios padeda perteikti liukso klasės. Štai kodėl mes nustatyti temą "Auksas", į visas šalis; Gimtadienio, Velykų, X-mas, Naujųjų metų šaliai, ar net vestuves. Galite naudoti aukso lapų įvairiais būdais, pvz., papuošti vieta, Etiketės, Vestuvių kortelės, Dubuo, Candleholder. Ir geriausia yra duoti "Mūsų Aukso Lapų", kaip suvenyras, dovana jūsų artimiesiems

Medžiaga: aukso folija

Dydis: 4.33 * 4.33 cm/1.7 * 1.7 colių

Savybės:

Spalva yra švarus ir gražus, populiarus apdailos draugų meilė.

PANAUDOJIMAS:

Tinka interjerams dekoruoti folija projektas: viešbučiai, klubai, raupų, linijos aukso prekės, baldai, auksas, auksas, vilų ir namų patalpų metope, pabaigos veido, gėda, Romos kolonėlės ir kt. Aukso. Gali būti taikomas aukso folija trimatis, butas, reljefiniai paveikslai, aukso knygoje gamyba, ženklai, amatų ir aukso apdaila ir kt.

Paketas apima :

10vnt x Aukso folija

Žymos: www.reefaquarium.lt, www.reefaquarium.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai

gilding aukso gold premium
Sertifikavimo SGS
Aukso aukso Aukso lapų lakštai
2massarico para culinaria 24k aukso
amatų įrankis Meno Amatų
Desertiniai Įrankiai Tipas Kepimo Fakelais
Metalo Tipas Auksas
posillos para postres Aukso lapų
valgomieji brėžiniai Užrašų knygelė
Modelio Numeris JJUY05620001
Prekės Pavadinimas TTLIFE
Tipas desertiniai įrankiai
Valgomieji Aukso Lapų Aukso lapų lakštai
Medžiaga Metalo
artesanato ferramenta de artesanato para postres
ouro comestivel pocillos para postre
pyragas apdaila vestuvių pyragas papuošalai
Funkcija Įžuvinti

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai