3000pcs/maišas Kristalų Dirvožemio Orbiz didėjant Vandens Kamuolius, Vandens Karoliukai Gelio Kamuolius, Vazoninių Augalų, Dekoruoti Vestuvių Namų Dekoro

w84833

€2.13

-0.91

€3.04

-29 %

Nauja prekė

2700469277315768 Kristalų Dirvožemio Hidrogelio Vandens Karoliukai JAV dolerių 3.96 /vnt JAV dolerių yra 1,93 /vnt JAV $ 7.19 /vnt JAV dolerių 1.2 /set JAV $ 3.98 /set JAV $ 7.19 /vnt JAV dolerių, 4.06 /vnt JAV dolerių 2.97 /set JAV dolerių 2.97 /set

Atkreipkite dėmesį: 3000 vnt. / pakuotėje , 1particle yra 15-30mm , ir ten gali šiek tiek skiriasi spalvos ,dėkojame už jūsų supratimą.

Atkreipkite dėmesį: mirkymas 10 valandų gryno vandens.

Pirkėjų pastaba: Kaip ir šios nuotraukos rodo .violetinė ir juoda yra labai panašūs, perduoti šviesos gali būti rezoliuciją. ir po to auga vandenyje ,jis bus tokios pat spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje.Prašome don\ \ 't nusikalstamai mums duoti blogų atsiliepimų ,jei turite kokių nors klausimų ,prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu .( Rusijos draugas, būtinai užpildykite visas pavadinimas, kai jums padaryti užsakymą)

APIE SIUNTĄ:

1. Prekės bus išsiųstos per 1-7 darbo dienas įprastu laiku.

2. Jei negavote jūsų sklype per numatomą atvykimo laiką, nedelskite ir praneškite mums. Mes bus parengti tinkamas sprendimas jums tada.

3. Paprastai, mes išsiųsti Kinija Skelbti dauguma šalių su nemokamas pristatymas. Jei norite mums siųsti DHL,UPS ir tt, prašome susisiekti su mumis, mes jums pigiausias siuntimo kainos.

APIE MOKĖJIMĄ :

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3. Jei galite\'t kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 da ys.

PIRKĖJO PASTABOS:. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. b. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus iki varžytinių ar pirkti. c. Prašome įvesti savo vardą, pavardę, įskaitant jūsų vardas, antras vardas ir pavardė, kai atliekant mokėjimą; d. Prašome įvesti savo adreso, įskaitant savo Butą Nr. Gatvė, Miesto, Regiono ir šalies.Kitaip jūsų pakete tikriausiai bus grąžinami! e. Mes nesame atsakingi už SAVO KLAIDĄ.

Žymos: Crystal Dirvožemio, Namai Ir Sodas, Pigūs Kristalų Dirvožemio, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Crystal Dirvožemio

Modelio Numeris 3000
Prekės Pavadinimas meowxtime
Tipas Crystal Dirvožemio

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai