Pitrew 2vnt/Komplektas Stabdžių Rūko Automobilių Reikmenys, Automobilių galinio vaizdo Veidrodis Filmas Rainproof Aišku Automobilių Lipdukas Automobilio Langas, Veidrodis Vairavimo Saugus

w85141

€1.81

-0.6

€2.41

-24 %

Nauja prekė

Sveiki atvykę į Hench Automobilių Aksesuarų Parduotuvė

Daugiau Akcijos ir Staigmenos LAUKIA JŪSŲ!

SUDERINAMUMO -- sukurta Universali galinio vaizdo Veidrodis, Apsauginės Plėvelės Automobilių, Visureigių, Sunkvežimių, Priekabų ir kt., kuris telpa visos standartinio dydžio išoriniai veidrodėliai. Gerinti saugumo veiksnį vairuojant rūkas ar rūkas oras.

ANTI-FOG PLĖVELE -- gynėjas yra rainproof ir anti-rūko. Super hidrofilinis kietos dangos padėti vandens lašai per greitai ir ne dewcondensation, jis gali apsaugoti savo vairavimo žvilgsnio linijos, lietaus ar rūkas dieną. Tai yra naujovė, ir užkirsti kelią savo galinio vaizdo veidrodis nuo nyksta, kai lyja.

PUIKI APSAUGA FILMĄ-saugoti ir ginti savo galinio vaizdo Šoniniai Veidrodžiai nuo nepageidaujamų įbrėžimų, tepinėlius, dulkių ir purvo, siekiant išlaikyti savo galinio vaizdo veidrodis, aišku, visais laikais. Didelis stiprio ir didelio pralaidumo, apsaugoti vairuotojus nuo nelaimingų atsitikimų lietaus ir ūkanotas oras.

NANO DANGA TECHNOLOGIJOS -- PET+Nano danga, apsauginės plėvelės su aukšto pralaidumo, anti-fog, anti-glare, anti-rūkas, atsparus vandeniui, rainproof, kuri užkerta kelią stiprios šviesos atspindys, sumažinti akinimo šviesos, atsipalaiduoti vizualiai nuovargį, leidžia matyti daugiau aiškiai ir ne affectt stiprios šviesos naktį.

LENGVA ĮDIEGTI-Tik imtis keletą minučių ir jį įdiegti į savo galinio vaizdo Veidrodis tiesiogiai, trykšti šiek tiek vandens ant veidrodžio, įrengti apsauginę plėvelę į veidrodį ir laikytis, tada suplokite jį su nedideliu grandiklis, greitai ir lengvai.

Jei turite kokių nors problemų ar klausimų per apsipirkimas, prašome nedvejodami užduoti internetu, aptarnaujančių darbuotojų , taip pat galite palikti amessage mums, jei niekas čia dėl laiko skirtumo.

Šiuo metu Mes priimame mokėjimus usingVisa, "MasterCard", "Maestro" debeto kortelės, QIWI,WebMoney,Boleto, "Western Union", ir Banko pavedimu.Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl www.reefaquarium.lt vėliau. 1. Jūsų produktai bus paskelbtas per penkias darbo dienas po apmokėjimo gavimo. (Mes informuosime jūs el. paštu, jei vėlavimas occurreddue atostogų įvykių.) 2. Prašome užpildyti visą savo pristatymo adresą ir kontaktinį telefono numerį, ypač rusijos pirkėjai, prašome patvirtinkite, yourfull pavadinimas. 3. Atkreipkite dėmesį, mes ne, atsakingų už muitų, gali turėti muitų, dėl kai kurių šalies muitų politika.Kai tai atsitiko, prašome muitinio įforminimo sau. 4. Dėl bet kokių kitų problemų, nedvejodami kreipkitės į mus, mes stengiamės toserve jums.

1. Prašome patikrinti, ar pakuotę ir produkto atidžiai.2. Jokių problemų, susijusių su produktų/ ne gavo, prašome susisiekti su mumis laiku, prekybos vadybininkas, pranešimo ar el. paštu.

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai

Medžiagos Tipas PET+ Nano Danga
Tipo Lipduku Kita
Tipas Klijai Lipdukas
Elemento Aukštis 0.1cm
Funkcija Hidrofobinės
Modelio Pavadinimas CS0A099
Kategorijos Automobilio Galinio Vaizdo Veidrodis AntiFilm
Pakuotė Ateina Supakuoti
Modelis OEM
Elemento Tipas Lipdukai
Dizainas Spalvos Keitimas
Prekės Skersmuo 0cm
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas PITREW
Elemento Ilgio 15cm
Lipdukas Rodymas Galinio Vaizdo Veidrodėlis
Elemento Plotis 10cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai