Pet Šuo, Šepetys, Šampūnas, 2.7 oz/80ml Katė Masažas Šukos Viliojimo Valymo Šepetys Maudymosi Trumpų Plaukų Minkšto Silikono Gumos Šepetėliai

w8577

€3.49

-3.94

€7.43

-53 %

Nauja prekė

Pet Šuo, Šepetys, Šampūnas, 2.7 oz/80ml Šukavimas Šepečiu Maudymosi ir Praliejimo Trumpų Plaukų Minkšto Silikono Gumos Šerių Šepečius Katė Masažas Šukos

Aprašymas :

【Šuo Maudymosi Brush & Šampūno Dozatorius】 Su 2 in 1 dizainas, šampūno putų paskirstymas yra netgi daugiau. Šis Šuo Šepetys, Šampūnas, ne tik gali suteikti greitai ir iš visų pusių kruopščiai plauti jūsų augintiniai, bet taip pat panaikinti dušo clutters. Ir ne slydimo žiedas rankenos dizainas siūlo jums patogią suvokti, lengviau vonia viliojimo jūsų augintiniai.

【Saugus, Švelnus Šepečiai Pet Jautrios Odos】 Suteikia jūsų augintiniui veiksmingas ir švelnus masažas, kai išsimaudyti duše už juos, kurie pagerins kraujo apytaką, suteikia jūsų šuo ar katė labai jauki vonia. Puiki sąveika jums ir jūsų augintiniai, patogumas praliejimo ir valymo naminių gyvūnų plaukus. Geriau masažas odos efektas trumpas trumpaplaukis augintiniai.

【Minkšto Silikono Medžiaga Šepetys su Aukštos Kokybės】 Šuo šepečiai yra pagaminti iš 100% aukštos kokybės ir bekvapis silikono šeriai, be jokių kenksmingų toksinų ir teršalų, kurie nepakenks jūsų augintinio odos. Po aukštos kokybės gamybos ir perdirbimo, silikono šeriai nebus pertraukos arba nukristi, taip pat ji nebus rūdžių spalvos, kaip ir kiti metalo pin šepečiai.

【Lengva Naudoti Skirtingų Augintiniai ir Šampūnas】 puikiai šunims ir katėms, kurių visų dydžių ir trumpų plaukų tipams, Asmens Priežiūros, taip pat. Šampūnas pilstymo prisitaiko visų rūšių skysčių, ypač specialios priežiūros šampūnas, kuris produktas bus gera daryti veiksmingumo priežiūros šampūnas. Su 2.7 fl.oz/80ml (Skystis NĖRA komplekte) talpa, galima plauti kelis naminiai gyvūnai ne vieną kartą.

Sveiki atvykę į mano parduotuvę. Mes visada galvojame, kad klientai yra Dievas.

Kokybiškos paslaugos:

Mes esame įsipareigoję teikti geriausius produktus už pasaulio pirkėjų. Kiekvieno gaminio bus išbandomi metu pirkimas ir saugojimas.

geras aptarnavimas:

Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti 5-žvaigždučių atsiliepimai (aprašyta, kaip 5 žvaigždučių, 5 žvaigždučių keistis, 5-žvaigždučių pristatymo laiką).

Dėmesingas po pardavimo: jei esate nepatenkinti prekių, prašome susisiekti su manimi į laiko, kad išspręsti produkto abejonių jums.

Žymos: www.reefaquarium.lt, www.reefaquarium.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai

Šunų Šampūnas Šepetys Naminių Gyvūnų Šepetys, Šampūnas,
Šunų Vada Elemento Tipas Šunų Šampūnas, Šepetėliai
Silikoninė Guma Šepetėliai Katė Masažas Viliojimo Valytoja
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris FV0229 Naminių gyvūnų Šepetys, Šampūnas,
Naudojimas Šunų Šampūnas, Šepetėliai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai