Nauja
Lipnios Grūdintas Stiklas LCD Ekranas + Filmas Viršuje Peties Info Raštas Guard Dangtelis Canon EOS 70D 80D 90D Fotoaparatas

Lipnios Grūdintas Stiklas LCD Ekranas + Filmas Viršuje Peties Info Raštas Guard Dangtelis Canon EOS 70D 80D 90D Fotoaparatas

w85896

€0.82

Nauja prekė

Aprašymas

1. Medžiaga: pagamintas iš aukštos-aliuminio stiklo aukštas šviesos pralaidumo. Kietumas: 8H, Skaidrumas: >96%, Adsorbcija: 130g/cm2, Poveikio jėga: 12kg/cm2, Anti-glare rėmo konstrukcija, be burbuliukų ant krašto, Anti-sprogimo, dulkių įrodymas, prakaito įrodymas, anti-senėjimo, įbrėžimams įrodymas, aukštai temperatūrai atsparių.

2. Ne lipni likučių. Skirtingai nuo kitų screen protector, kai žmonės naudoja lipnios screen protector, įdiekite fotoaparato ekrane, jei vartotojai nori jį pašalinti, ten bus ne lipni likučių.

3. Lipnios meistriškumo. Jis gali lipnios screen protector fotoaparato ekrane. Lengvai ir patogiai vartotojams.

4. Jokių burbuliukų. Į lipnios screen protector, gali puikiai tilptų kameros ekraną, ten bus ne burbuliukai, pagal raštas. Kad kameros ekranas rodo vaizdą, aiškiau.

5. Ultra plonas dizainas, storis: 0.3 mm+/-0.05 mm. Gynėjas yra itin plonas. Montuojant,tai yra beveik ta pati kaip fotoaparato ekrane be gynėjas, bet ne gerai flip ekrane, jis gali būti netaikoma dėl fotoaparato uždarytas.

6. Gražus, jaudinantis patirtis ir vizualinis efektas capacitive ekranas. Puikios kokybiškos, anti-glare rėmo konstrukcija labai padidina aišku žiūrint. Ir paviršiaus screen protector yra gerai nupoliruoti ir nanometrų danga, todėl ji gali labai venkite pirštų atspaudų ant screen protector. Juo galima ne tik pateikti geriausi apsaugo fotoaparato ekraną, tačiau taip pat garantuoja puikią vartotojo patirtį.

Pastaba: ne remti varžinis ekranas ne touch funkcija, jei įstrigo. Prašome patvirtinkite arba pasitarkite su mumis prieš mokėjimą.

Kaip įdiegti

Nuorodą į vaizdo išsamiau

Tinka

CAN0N 70D 80D 90D Fotoaparatas

Įtrauktas

1 X Stiklo apsaugos Pagrindinė skystųjų KRISTALŲ

1 X Kino Raštas dėl Mažų LCD ( ne puikiai )

1 X Drėgnos Valymo Servetėlės

1 X Sauso Valymo Servetėlė

1 X Dulkių-absorberis

Žymos: Fotoaparato LCD Ekrane, Buitinė Technika, Pigūs Fotoaparato LCD Ekrane, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, canon 70d ekranas, canon ekranas, canon 70d dangtis

Naudoti Fotoaparatas
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas Qalart
dydis AS 70/80/90D

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai