Antspaudas Pakuotės Plastikinis Maišelis Įrašą Patogu, Gruntas Impulsą Maišelį, Gruntas, Elektros, Šilumos Sandarinimo Vakuuminės Maisto Užkandžių Maišelį Smart Rankinį Mašina

w85986

€1.06

-0.54

€1.60

-33 %

Nauja prekė

Patogus Gruntas Impulsą Maišelį Gruntas Antspaudas Pakuotės Plastikinis Maišelis Įrašą Elektros Šilumos Sandarinimo Vakuuminės Maisto Užkandžių Maišelį Smart Rankinį Mašina Savybės: Lengva, patogi naudoti ir saugojimo, labai puikiai tinka naudoti namuose. Puikus paruoškite nepanaudotų porcijas maisto, užkandžių, prieskoniai, ingredientai, išlaikyti šviežumą. Užtikrina apsaugą nuo potvynių, pelėsių įrodymas. Magnetas ant pagrindu gali būti adsorbuoti ant metalo paviršiaus. Specifikacijos: Tipas: Nešiojamas Mini Šilumos Sandarinimo Mašina, Gruntas Medžiaga: ABS Spalva: Išsiųstus Atsitiktinai Šildymo Pagrindinė Medžiaga: Keramika Dydis(L*W*H): 10cm x 3.7 cm x 4.5 cm (vidut.) Pareigos: Plastikinių Maišelių Sandarinimo Kaip naudoti: 1. Atidarykite baterijos dangtelį, įdiegti dviejų vienetų AA tipo baterijų. 2. Prieš naudojimą, atidaryti užraktą dangtis, pirmą šilta mašina kūno (Paspauskite ir 5 sekundes). 3. Paspaudę plastikinį maišą, viena vertus, ir vieta gruntas viduryje plastiko maišą kita vertus, spauda ant plastiko maišelį, ir lėtai judėti gruntas ruonių. 4. Savo ruožtu per plastikinį maišą, ir toliau antspaudas poilsio pusės, lėtai juda antspaudas. (Plonas plastikinis maišelis, gal nuplėšti po uždarymo, yra normalus reiškinys.) 5. Po naudojimo, prašome ištraukite saugos užraktas dangtelį ir išimkite baterijas. Komplektą sudaro: 1 x Mini Šilumos Gruntas (Be baterijos)

DUK:

1.Ar yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

Prašome sekti savo sklypo apie : www.17track.net/en

Atminkite: (pvz.: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ) stebėjimo informacija yra prieinama tik Kinijos. Daugeliu atvejų, tarptautinės laivybos trunka apie 35 iki 60 darbo dienų

2. Didmeninė ir Lašas Laivybos

Didmeninė, mes siūlome nuolaida ir shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti. Jei esate ieško bet kokio kito produkto, prašome susisiekti su mumis, mes norėtume padėti jums ją surasti. Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai, be sąskaitos faktūros arba bet kokią informaciją apie mūsų įmonę.

3.Spalvos ir dydžio skirtumas

dėl ekrano raiškos, apšvietimo efektas ir matavimo paklaida, prekės gali būti šiek tiek kitoks, nuotraukos, tikimės jūsų supratimo. Ačiū!

4.Grąžinimas:

Pirkėjas turi įsitikinti, kad prekės, grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami.pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

5.Apie Atsiliepimą:

Jei yra tam tikra problema, su prekėmis . Prašome suteikti mums galimybę išspręsti jūsų problemą .Pažadu suteikti jums geriausią sprendimą.

Žymos: Krepšys Įrašus, Namai Ir Sodas, Pigūs Maišelį Įrašus, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Krepšys Įrašus

Baterija 2x AA Baterijos (neįtraukta)
Medžiaga Plastikiniai
Funkcija Plastikinis Maišelis Resealer
Patogus Gruntas Bruožas 1 Šviežių Išlaikyti Gruntas
Patogus Gruntas Proga 2 Kelionės Maisto Saugojimo Priemonė
Modelio Numeris Krepšys Įrašus
Plastiko Tipas PVC
Spalva Atsitiktinai išsiųstus
Patogus Gruntas Proga 1 Virtuvės reikmenys
Patogus Gruntas Funkcija, 2 mini sandarinimo mašina
Tinka Plastikiniai Maišeliai Saugojimo Paketus
Naudojimas Laikykite Maistą Sausi ir Švieži
Tipas Krepšys Įrašus
Pavadinimas Patogus Gruntas Maišelį Įrašą
Prekės Pavadinimas Mini Patogu Antspaudas Pakuotės Plastikinis Maišelis Įrašą Mašina

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai