NAIERDI Nerūdijančio Plieno Durų Kamščiu, Durų Apsauginę Juostelę Anti-Susidūrimo Apsaugos Lipni, Apvalios Durų Sustoja Sienos Raštas

w86198

€2.91

-2.02

€4.93

-40 %

Nauja prekė

- 13.48 - 11.77 - 3.28 - 1.57

Specifikacijos: Punktas: Gumos Anti-susidūrimo Durų Kamštis Medžiaga: Nerūdijantis plienas Ilgis: 46mm/60mm/80mm Tipas: Punch reikia(varžtai yra)/Nėra-punch tipas(lipnia juostele yra) Naudojimas: Plačiai naudojami durų kaiščiai, skirti namų,viešbučio,bendrabučio,biuro,parduotuvė ir kt.

Pakuotė: 1 x duris sustoti ir kiti priedai

GARANTINIS APTARNAVIMAS:

Jei turite kokių nors problemų, susijusių su produkto, kurį gautų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis ir mes tikrai suteiksime jums tirpalo (mes grąžinsime arba išsiųsti jį tiesiogiai).

Skelbimas:

1.Reali spalva gali rodyti skirtingas skirtingų monitorių arba pagal skirtingų šviesos, atkreipkite dėmesį į spalvą produktas tikrai gavo.ačiū!

2.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas,prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

MOKĖJIMAS: - Mes priimame visus pagrindinius mokėjimo būdą, įskaitant sąlyginio Deponavimo, Alipay, T/T", "Paypal", Vakarų Sąjunga,ir Kredito kortelės ir pan. PRISTATYMAS: - Jūsų prekės bus išsiųstos per 2 dienas po apmokėjimo gavimo. - Mes priimame dropshipping tvarka,mes galime išsiųsti prekes jūsų klientui. - Mes nesame atsakingi už bet PVM arba vartotojo mokestį arba mokesčių. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. - Prašau skirti daugiau dėmesio savo užsakymą adresą, kurį TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą. (Jei esate iš Rusijos, Prašome palikti savo vardą ir pavardę. Tai yra labai svarbu) - Jei pageidaujate kitų laivybos metodai, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, labai labai ačiū. (Atkreipkite dėmesį: ji gali atsirasti papildomų mokesčių, pvz., express) Susisiekite su mumis: - Jeigu jūs norite įdėti didelį užsakymą didmeninė, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. - Jeigu jums reikia užsakyti kelis elementus, patinka leiskite mums žinoti pirmą kartą. Mes galime pasiūlyti jums tam tikrą nuolaidą. - Prašome nedvejodami rašykite mums arba susisiekti www.reefaquarium.lt jei turite klausimų dėl mokėjimo Atsiliepimų: - Jei jūs patenkinti mūsų paslaugų arba produktų, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių. - Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis ir mes susisieksime su jumis greičiau. (per 24 valandas)

Žymos: Durų Sustoja, Namų Tobulinimas, Pigūs Durų Sustoja, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Durų Sustoja

Lašas laivas Priimti
Modelio Numeris NED-7303
Spalva Sidabro/Juoda/Auksinė/Žalia Bronza/Raudona Bronza
Tipas Punch reikia(varžtai yra)/Nėra-punch tipas(lipnia juostele yra)
Didmeninė Nuolaida Susisiekite su mumis
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Kilmės KN(Kilmės)
Ilgis 46mm/60mm/80mm
Prekės Pavadinimas NAIERDI
Punktas Gumos Anti-susidūrimo Durų Kamštis
Sertifikavimo NĖRA
nemokamas pristatymas Susisiekite su mumis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai