OkeyTech Naujas 2 Mygtukų Raktas Fob Shell " Mitsubishi Colt Warior Carisma Spacestar 2 BTN Aukštos Kokybės Nuotolinio Klavišą Atveju Pūko Peilis

w86283

€1.56

-0.39

€1.95

-19 %

Nauja prekė

Specifikacijos: Prekės Pavadinimas: Automobilių Klavišą Atveju Mitsubishi Colt Warior Carisma Spacestar Svoris: 35g/vnt Mygtukai: 2 Mygtukai Ašmenys: Nesupjaustytos Ašmenų Medžiaga: ABS+Metalas Atsakiklis Lustas: Ne Prekės ženklas, Logotipas/aplinkosaugos ¾enklelis: Nr.

Savybės: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės! Geriausia pakeisti skaldytų arba dėvėti klavišus,ar labai už papildomą raktą. Pagrindiniai atveju ir pagrindinių menčių tik. Elektroninės vidinės dalys. Gauti peilis supjaustyti vietos spynų/pardavėją. Tiesiog supjaustyti klavišą ašmenys,imtis vidaus electronics "(apima imobilizavimo/atsakiklis lusto) nuo originalaus nuotolinio ir įdėkite juos į mūsų klavišą " shell,tada esate pasiruošęs! Nereikia jokių programavimo. Naudojimas: Mitsubishi Colt Warior Carisma Spacestar Pranešimas:

1.Prekės yra tik vienas iš svarbiausių apvalkalas, kuris yra be PCB lenta ir baterija viduje. 2.Visos nuotraukos yra realus nuotraukas, kurios imamasi pagal save. Prašome patikrinti, ar jūsų klavišą " shell įsitikinkite, kad tai yra tas pats, kaip mūsų produktą.

1 x Automobilio Raktas su Lukštais

Specifikacijos: Prekės Pavadinimas: Nuotolinio Valdymo Automobilio Raktas Atveju Mitsubishi Svoris: 35g/vnt Mygtukai: 2 Mygtukai Ašmenys: Nesupjaustytos Ašmenų Medžiaga: ABS+Metalas Atsakiklis Lustas: Ne Prekės ženklas, Logotipas/aplinkosaugos ¾enklelis: Ne(www.reefaquarium.lt forbiden parduoti su logotipu!)

Savybės: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės! Geriausia pakeisti skaldytų arba dėvėti klavišus,ar labai už papildomą raktą. Pagrindiniai atveju ir pagrindinių menčių tik. Elektroninės vidinės dalys. Gauti peilis supjaustyti vietos spynų/pardavėją. Tiesiog supjaustyti klavišą ašmenys,imtis vidaus electronics "(apima imobilizavimo/atsakiklis lusto) nuo originalaus nuotolinio ir įdėkite juos į mūsų klavišą " shell,tada esate pasiruošęs! Nereikia jokių programavimo. Naudojimas: Mitsubishi Ulonas EX Evoliucijos Grandis Outlander

Žymos: Automobilio Raktas, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilio Raktas, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, pagrindiniai shell 2 mygtuką, shell raktas, shell klavišą "mitsubishi"

Spalva kaip parodyta
Gamintojas Dalies Numeris PAGRINDINIAI SHELL "MITSUBISHI"
Prekės Pavadinimas OkeyTech
Sąlyga 100% Brand New ir Aukštos Kokybės Automobilių Klavišą Shell " MITSUBISHI Raktas
Tipas Pakaitinis Automobilis Klavišą Shell " Mitsubishi Colt Warior Carisma Spacesta
Funkcija Nuotolinio Automobilio Raktas Shell " Mitsubishi Colt Warior Carisma Spacestar
R/C Funkcija be
Svoris 35g/pcs
Peilis Pūko Peilis
Pritaikymas Taip
Pakuotė Burbulas Krepšys
Medžiagos Tipas Plastikas + Metalas
Laivybos Laikas 1-3 dienas
Mainų Dalies Numeris Už "Mitsubishi" -KS13
Šalis/Regionas Automobilių Gamyba Kinija
Mygtukų 2 Mygtukai
dydis Original Key Shell Size
Kitos Dalies Numeris PAGRINDINIAI SHELL "MITSUBISHI"

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai