AMW Sultingi Augalų Kūrybos Augalų Puodą su Miesto Dangus Vazonas Angliavandenilių Derva Puodą Gėlių Krepšelis Namas Sodinamoji Puodą

w86325

€2.35

-0.83

€3.18

-26 %

Nauja prekė

Savybės: Unikalus kūrybinis dizainas, gėlių vazonas atrodo kaip kabantys pasakų sodas su saldus namas, labai stilingas ir labai žavinga dovanos draugams, ir mėgėjams. Siewnik yra 3 atskiros kameros, įdėti kelis augalus, ypač tiktų mažų gėlių ir sultingi augalai. Sodo rekvizitai, tinka dekoratyvinės sodininkystės, stalas, spinta, valgomasis stalas, svetainė, talpinimas kambaryje, ir visur. Pagamintas iš dervos, kuri yra natūrali medžiaga, aplinkos apsaugos ir saugos. Lengvas ir lengvai judėti tolyn.

Aprašymas: turtingas meno modeliavimas, drožyba bauda, modeliavimo panašumo yra labai didelis. Hanging garden vazoninių pasakų pasaulis gražus turas į ekrano gyvenimo. Daugiau animacijos pasaulio į mūsų gyvenimą, pasodinti savo mėgstamą žalieji augalai, su kai dekoratyvinis animacinių filmų, "PASIDARYK pats" savo pastoracinę pasaulyje.

Techniniai duomenys: Medžiaga: Sintetinės dervos Spalva: žemiškas Dydis: 100*75*120mm

Pakuotė : 1 x Sodinamoji Puodą

Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis sukelia rankinis matavimas, dėkojame už jūsų supratimą.

Žymos: Gėlių Vazonai & Sodinamosios, Namai Ir Sodas, Pigūs Gėlių Vazonus & Sodinamosios, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Gėlių Vazonai & Sodinamosios

Tipas Pergola
Medžiaga DPK
Stilius Pastoracinės
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojamas su Gėlių/Augalų Žalia
Naudojimo Sąlygos Grindų
Apdailos Nedengti
Rinkinys Tipas Taip
Prekės Pavadinimas AMW
Modelio Numeris ZM1201700

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai