9H Grūdintas Stiklas Asus Zenfone Max Pro M2 ZB631KL Max M2 ZB633KL Screen Protector For Asus Max Pro M1 ZB602KL ZB555KL Filmas

w86340

€2.11

Nauja prekė

9H Grūdintas Stiklas Asus Zenfone Max Pro M2 ZB631KL Max M2 ZB633KL Screen Protector For Asus Max Pro M1 ZB602KL ZB555KL Filmas

Apie Produktus :

Kai gaunate prekes, jei produktai, skaldyti ar ne, patenkinkite su juo, prašome neatidaryti ginčą,prašome Susisiekti su mumis , mes išspręsti klausimą jums kuo greičiau.

Savybės:

(1)Apsaugoti jūsų mobilųjį telefoną su šios Priemokos Grūdinto Stiklo priekiniai screen protector .

(2)Spalvingas priekiniai grūdintas stiklas, kuris yra percisely supjaustyti dydžio jūsų Telefoną. Priekyje grūdintas stiklas apims visą ekraną telefonas, su pilnu ratu namų mygtuką.

(3)Paviršiaus Kietumas - 0.26 mm storio ir pagaminti naudojant chemiškai apdorota, skaidrus grūdintas stiklas. 8-9H: net ir aštrių objektų, tokių kaip peiliai ir klavišus nebus subraižyti grūdintas stiklas.

(4)Anti-Sugriauti Filmas - Jei grūdintas stiklas pertraukos, grūdintas stiklas pertraukos į mažas dalis, kurios yra ne staigiai, kad jis saugus vartotojams.

(5)Oleophobic Danga - Į grūdintas stiklas turi Oleophobic danga, kuri apsaugo nuo pirštų atspaudų ir kitų teršalų, kurie taip pat, kad filmas, lengva valyti.

(6)Švelni Liesti - Flim yra padengtas ant nugaros su stipriu silikono klijais, kad leidžia montuoti lengva, ir mano, kad filmas tvirtai, kad tai neturėtų įtakos ekrano jautrumo.

Pakavimo apima:

1* Priekinė Grūdintas Stiklas Screen Protector

Žymos: Telefonų Ekrano Apsaugos, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Telefonų Ekrano Apsaugos, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefonų Ekrano Apsaugos

Funkcija 1 Atsparus vandeniui,atsparus Įbrėžimams,Sprogimų,Gradiento Spalvos
Grūdintas Stiklas Asus Max M2 Grūdintas Stiklas Asus Zenfone Max M1 ZB555KL
Prekės Pavadinimas VEVICE
Telefono Filmas Asus Zenfone Max pro M1 Grūdintas Stiklas Asus Zenfone Max M2 ZB633KL
Ekrano apsaugos Asus Max pro M2 Grūdinto Stiklo Asus Zenfone Max M2 Pro ZB631KL
Edge-to-edge Aprėptis Taip
Grūdinto Stiklo Asus Max M1 Apsauginė Plėvelė Asus Zenfone Max Pro M1 ZB601KL
Telefonas Suderinamas Prekės ASUS
Spalva Juoda, Mėlyna,Pilka
Naudoti mobilusis telefonas
Tipas Priekinė Plėvelė
Stiklo Asus Zenfone Max M1 Grūdintas Stiklas Asus Zenfone Max Pro M1 ZB602KL
Medžiaga Spalvinga Premium Plieno, Grūdintas Stiklas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai