100g Kojic Rūgštis, Muilas, Rankų darbo Muilas Glutationo Balinimo Muilu Veido muilu, valikliu, vonios muilas rankoms plauti muilu antibakterinių

w86673

€4.36

Nauja prekė

Dažnai Klausimų:

1. Kodėl muilo burbulas vandens?

Natūralus rankų darbo muilas bus pagaminti 20-25% glicerinas gamybos proceso metu, plius daug brangaus drėkinamųjų sudedamųjų dalių, iš pradžių buvo augalinio aliejaus. Kai oras yra drėgnas, rankų darbo muilas bus automatiškai kondensuoti ir užrakinti drėgmę iš aplinkos oro, todėl ji kondensuojasi į muilo paviršinio vandens lašai nedaro jokios įtakos muilo naudojimas, tiesiog jį nuvalykite.

2. Spalva ir aromatas muilas

Spalva papildyta muilas yra natūralus pigmentas turinį kelias dešimt thousandths. Nors kai kurie muilas yra daug spalvų, jie bus nuplauti su vandeniu skalbimo metu ir neturi įtakos odos (pigmentai maisto ir lūpų dažų yra visi fiziniai ir saugus). Mūsų muilas bandys išlaikyti originalų skonį ir naudoti natūralių pigmentų, pvz., gėlės ir augalai. , Chlorella, natūralus mineralinis purvas, Kinų žolinis vaistas, žaliosios arbatos milteliai, morkų sulčių, kakavos milteliai ir t. t., gali padaryti muilo daugiau gardus ir maistingas. Siekiant suderinti muilas su aromaterapija, kai muilo naudoti grynų augalinių eterinių aliejų pridėti kvepalų su muilu. Tačiau, skonis natūralių eterinių aliejų pridėta palaipsniui išnyks ir volatilize laikui bėgant.

3. Galiojimo terminas muilas

Nes muilo muilo, nėra pridėti, cheminių stabilizatorių, konservantų, ir dirbtinių konservantų, saugojimo laikas muilas muilas yra daug trumpesnis, nei kad iš pramoninio muilo. Ji gali būti panaudota per 3 metus, kai laikomi vėsioje ir sausoje vietoje. Apskritai, muilas yra geriau būti panaudota per vienerius metus.

4. Kaip išsaugoti muilas

Rankų darbo augalinio muilo sudėtyje yra daug natūralių ingredientų, ir augalų esencijos, todėl jūs paprastai turėtų parduotuvėje muilą vėsioje ir sausoje vietoje, kad drėkinamųjų sudedamųjų dalių, į muilo gali išlaikyti šviežių. Muilas, kad nereikalingas laiką, gali būti laikomas šaldytuve.

Žymos: Muilas, Grožis Ir Sveikata, Pigus Muilas, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Muilas

NET WT 100g
Kiekis 1
Komponentas Kojic Rūgštis,muilo bazės
Muilas Tipas Rankų Darbo Muilas
Funkcija Drėkinantis
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Blogai
Kilmės vieta Kinija
Elemento Tipas Muilas
Modelio Numeris Kojic Rūgštis Muilas, muilo Glutationo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai