Šalinimas, Randų Kremu Veido Spuogų, Randų, Strijų Šalinimas, Spuogų Gydymas, Balinimas Drėkinamasis Kremas, Odos Priežiūros TSLM1

w87126

€0.85

-0.64

€1.49

-42 %

Nauja prekė

Aprašymas:

【ingredientas】

Vanduo, migdolų ir astragalus ekstraktas, šventagaršvės ekstraktas, acanthopanax senticosus ekstraktas, glicerinas, cetilo stearilo alkoholis, sorbitano stearatas, polisorbatas-60, titano amido junginiai, p-benzenolis Etilo ketonas, glyceryl caprylate, caprylyl hydroxyformic rūgštis, citrinų žievelės aliejus.

【poveikis】

Įvairių žolelių ekstrakto formulės papildas odai reikalingų maistinių medžiagų, giliai valo ir atjaunina odą, įmonės ir remontas, ir, kad oda švelni ir minkšta.

【Instrukcijos】

Po valymo, kreiptis dėl pažeistų ir grubus kūno odos ir masažo absorbcijos, 2-3 kartus per dieną. Ilgalaikis naudojimas yra rekomenduojamas.

【Atsargumo priemonių】

Tik išoriniam naudojimui, prašome nesulaiko naudojimą arba pasitarti su gydytoju, jei įmanoma, naudojimo metu: hermetiški, apsaugoti nuo šviesos, ir laikomi kambario temperatūroje.

Techniniai duomenys:

Taikoma žmonėms: bendra

Odos Tipas: Bendra

Grynasis kiekis: 30g

Tinkamumo laikas: 2 metai

Pakuotė:

1*kremas

Žymos: www.reefaquarium.lt, www.reefaquarium.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai

Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Paramos Dropshipping Paramos Didmeninės
Prekės Pavadinimas LANBENA
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Pažymėjimo Numeris Motinystės
Komponentas Motinystės
Paramos Epacket/Greitas Pristatymas Parama Mažmeninės Prekybos
Kilmės KN(Kilmės)
NET WT 30g
Modelio Numeris Motinystės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai