NE555 CD4017 IC LED Elektroniniai Žiburiai Komplektai, Raudona Mėlyna Dual-Color "PASIDARYK pats" Rinkinys Strobe Elektroninė Kostiumas Mirksinčios Šviesos Komponentai "PASIDARYK pats"

w87282

€0.74

-0.33

€1.07

-30 %

Nauja prekė

NE555 CD4017 IC LED Elektroniniai Žiburiai Komplektai, Raudona Mėlyna Dual-Color "PASIDARYK pats" Rinkinys Strobe Elektroninė Kostiumas Mirksinčios Šviesos Komponentai "PASIDARYK pats" Vadovas Video: https://youtu.be/kbRPbSGusoU. Tai yra labai įdomus grandinė imituoti vaizdo efektai, įspėjamieji žibintai, mėlyna ir raudona lemputės mirksi pakaitomis pagal impulso atitinkamai. Šis rinkinys yra paprasta surinkti, tinka elektronikos entuziastai ir studentai į praktiką. Dizainas optimizuotas mokymo, jis priima 1.6 mm elektrinės valdyba ir gražus komponentų išdėstymas. Raudona mirksi žiburiai ir mėlynas mirksintis šviesos yra atskirai valdybai, gali judėti nuo antspaudas skylė didėja atstumas ar atskiro įrengimo ir kitose vietose. Darbo įtampa yra DC9V-12V. Tai suite priima modeliavimas šviesos grandinė, sudaryta su NE555 ir CD4017, mėlynas LED ir raudona LED švystelėjo pakaitomis pagal pulsą. Į multivibrator sudaro NE555 turės tam tikro dažnio virpesių signalų siųsti CD4017 dešimtųjų matuoklis/impulso platintojas, siekiant skaičius.

Žymos: Integrinių Grandynų, Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Pigūs Integrinių Grandynų, Aukštos Kokybės Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Integrinių Grandynų

Pakuotė sop
Prašymas Kompiuteris
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris NE555 CD4017 IC LED Elektroniniai Žiburiai Rinkiniai
Sąlyga Naujas
Prekės Pavadinimas AOKIN
Tipas Įtampos Reguliatorius

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai