18-in-1 Snaigės Nerūdijančio Keychain Nešiojamų Plieno Daugiafunkcinė Priemonė Lauko Keliauti Stovyklauti Dviratį Vertus Įrankių dėžė Dovana

w87416

€5.52

Nauja prekė

Mūsų 18-in-1 Nerūdijančio Multi-įrankis, kaip vienas representitive produktą mūsų prekės AMENITEE, gali būti naudojami pagal keletą sąlygų. Tai ne tik paprastas įrankis su specialiųjų snaigės formos dizainas, jūs galite naršyti specialius papročiai jūsų vaizduotė, mes manome, kad jis turi atnešti jums daugiau įkvėpimo!

Apie šią prekę MULTI-TOOL: Taurusis 18-in-1 Snaigės Multi-Įrankis yra neįtikėtinai 18 priemones. MAŽAS DYDIS: Taurusis 18-in-1 Snaigės "Multi-Tool tik 2.3 uncijų, ir tik kiek daugiau nei 2" skersmens, unikalus snaigės formos dizaino, lengva nešiotis. NAUDOJIMAS: Taurusis 18-in-1 Snaigės Multi-Įrankis gali prisukite varžtus, atidarykite dangtelį, remontas, snieglentės, nuoma, žaislai, ir daug daugiau. PUIKI DOVANA: Taurusis 18-in-1 Snaigės Multi-Įrankis taip pat gali būti pakabintas paketų prižiūrėtojų raktinę, kuprinės ar papuošti eglutę. Taurusis 18-in-1 Snaigės " Multi-Tool įeina neįtikėtinai 18 priemones, plokščiu, atsuktuvai, # 3 ir # 2 Phillips atsuktuvai, 4, 5 ir 6mm vidiniu šešiakampiu, 1/4 lauke cutter pabaigos klavišai 7, 8, 10, 11, 12, 13 ir 14 mm baigimo klavišą.

Produkto Informacija:

Mūsų Multi-tool įeina neįtikėtiną 18 priemones, Plokščiu Atsuktuvu, #3 ir #2 Atsuktuvas, 4, 5 ir 6 mm Šešiakampis Raktas, Langelį Katerių 1/4 Galutinio Raktas 7, 8, 10, 11, 12, 13 ir kaip 14mm Pabaigos Raktu.

Platus naudoti:

Mūsų 18-in-1 Nerūdijančio Multi-tool iš pradžių buvo sukurta tam, kad snieglenčių sportas multi-įrankis, tačiau mes nustatėme, kad ji yra naudinga atlikti prototipai aplink mūsų raktų pakabukai, mūsų kišenės, o prie mūsų kuprinės, bet papročiai ši priemonė yra tiek daug daugiau nei tai.

Taip pat galite naudoti norėdami atidaryti alaus butelį, pasukite varžtą, nustatyti snieglenčių ir dviračių, atidarykite kartoninės dėžutės ir t.t.

Funkcijos: Kišenė Dydis

Mūsų Multi-įrankis, kuris sveria tik 2,3 uncijų, ir tik kiek daugiau nei 2" ilgai taip paprasta būti imamasi kartu su ir gali būti kaip dovana arba kabo lašo.

Unikalus Logotipas AMENITEE

Šis įrankis yra mūsų representitive produktą su unikalų LOGOTIPĄ, AMENITEE, kuris reiškia šis ženklas yra skirtas formavimo priemonės, kurios gali padaryti jūsų gyvenimą daug paprasčiau. Specialių Snaigės Formos Dizainas

Snaigės formos dizainas Amenitee mums leido kūrybiškai naudoti gamtos tobulą figūrą suderinti funkcionalumą ir dizainą į mūsų kompaktiškas multi-įrankis.

Žymos: Raktų Pakabukai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Raktų Pakabukai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Raktų Pakabukai

Formos\modelis ROUND
Elemento Tipas Raktų Pakabukai
Metalų Tipas Nerūdijančio plieno
Stilius Biuras/karjera
Lytis Unisex
Metalo spalvos Sidabrinė
Modelio Numeris XL001-Dovanų Dėžutė
Prekės Pavadinimas YAAYOO
Funkcija NĖRA
Bauda ar Mados Mados
Suderinamumas NĖRA
Medžiaga Metalo
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai