1pc Mobiliųjų Telefonų dėklai Lydinio Planšetinį kompiuterį, Mobilųjį Telefoną Lentelė Darbalaukio Turėtojas Stovėti Krovimo Doko Stotis Home Office Kelionės

w88100

€1.45

-0.32

€1.77

-18 %

Nauja prekė

Aprašymas:

Paprasta, bet praktiškai telefono laikiklį, skirtą žiūrėti TV, video pokalbiai, video, foto, arba naršyti bet kur, atleiskite savo rankas žaisti telefonai.

Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, su stipriais guolių talpa, išskirtinį išvaizdą, apsaugos nuo rūdijimo ir patvari ilgalaikis.

Su neslidžiais silikono pagrindo leidžia telefoną ir laikiklis tvirtai toje pačioje vietoje, apsaugo juos nuo netyčia nukristi.

Atsargų apmokestinimo line hole dizainas, patogus įkrovimas iš paskos savininko, gali taip pat daro jūsų darbalaukio tvarkingas ir švarus.

Universalus suderinama su "iPhone" 11 " Pro Max, Huawei Mate 30 30 Pro, iPad, Xiaomi, Samsung, KOLEGA, HTC ar kiti 3-9.7 colių android išmaniuosius telefonus ir planšetinius kompiuterius.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: aliuminio lydinys

Pastaba: turėtojui tik, kiti daiktai nėra įtraukiami!

Galimos spalvos: sidabro, juoda

Praneškite mums norimą spalvą, kai jūs perkate jį, ar dar mes atsiųsime atsitiktinai

Pakuotė:

1 x Telefono Turėtojas

Žymos: Telefono Turėtojų Ir Stovi, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Turėtojų Ir Stovi, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Turėtojų Ir Stovi

Pastaba Savininkas tik, kiti daiktai nėra įtraukiami!
Prekės Pavadinimas DigRepair
Medžiaga Aliuminio lydinys
Suderinamos Prekės Universalus
Parama Dropshipping
Savybės Jokios Funkcijos
Modelio Numeris -
Įkroviklis No
Yra Garsiakalbis No
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas stalas turėtojas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai