4pcs/daug Skustuvas Skustuvų Peiliukai Kasetės Skutimosi Peiliukų Vyrų Veido, 4 sluoksnių, Geležtės, Suderinama Gillettee Mache 3 Mašinos

w88109

€2.13

-0.91

€3.04

-29 %

Nauja prekė

19781 Funkcijos : 1. Šis punktas apima 4pcs peiliukai, be rankena 2. Naujų patentų ir aukščiausia Kainos/kokybės Santykis-3.Spalva: Kaip parodyti, jei jums reikia specialaus spalvos, prašome susisiekti su mumis. 4. greitas pristatymas 5. Tai 4/3 sluoksnių skustuvo ašmenimis pasirinktinai, ir tai compatibles su Mache 3. 6. Bendrasis pakeitimas, ir ne originalas mache3 visos serijos. 6.SUCHE3 100% JAV peiliukai, 100% tinka MACHE3, Su Mažmeninės PAKUOTĖS Pakuotė: 4pcs*skustuvo ašmenimis , be Skustuvo Rankena Pastaba Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. Prašome suprasti. Įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš pateikdami užsakymą.

Pastaba: dėl kito monitoriaus spalvos gali turėti skirtumas Pristatymo ilgą atstumą gali sukelti žalą į prekių maršruto. Jei prekės buvo pristatyta sugadinta būklės, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti atsiliepimą. Ačiū už supratimą, Mokėjimą: yra daug mokėjimo būdų galima rasti www.reefaquarium.lt, tokių kaip Alipay, kredito korteles, realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union"). jūs galite pasirinkti būdą, kuris labiausiai jums patogiu. Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai sulaikytas Alibaba ir nebus perduodami jav, kol gausite nutartį ir patvirtinti, kad jie buvo patenkinti su juo. Muitinės: Labiausiai klientams bus išsiųsti el. užduoti klausimą apie muitinės. Norėčiau pristatyti mūsų sąlygos jums. Mes parašyti mažesnės vertės užsakymo paketas, siekiant padėti jums išvengti muitų. Jei jūsų šalies nėra ypatingų nurodymų dėl užsisakyti prekių iš užsienio, prašome parašykite mums apie tai ir mes informuosime jūs išsamios informacijos. Dėl skirtingų muitų politika, gaila, kad mes nesame atsakingi už muitinės formalumų atlikimo. Prašome atkreipti dėmesį į tai. Aptarnavimas po pardavimo: Mes dirbame, kad galėtume jums pasiūlyti geriausią prekių ir paslaugų kokybė. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su manimi. Jūsų pagalba ir pasitikėjimas padės mums geriau dirbti ir pasiūlyti geresnes paslaugas ateityje. Apie atsiliepimą: Jei esate patenkinti, kad gavo sklypas, patvirtina, kad gavo ir palikite mums teigiamų atsiliepimų ir įdėti aukščiausią rezultatą. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant blogas grįžtamasis ryšys. Pažadame, kad išspręsti visas problemas. Ačiū!

Žymos: Razor, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Skustuvas, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Razor

Catalog2 Vyrų Skutimosi Peiliukai
Pavadinimas keičiamos kasetės skustuvai
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Modelio Numeris skustuvo ašmenimis j.
Prekės Pavadinimas LANDL
Katalogas Skutimosi Plaukų Šalinimo
dydis Standard
Tipas skustuvo ašmenimis
Kiekis 4pcs/daug

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai