NAIERDI Maišelį Magnetas Kabineto Laimikio, Durų Sustoti Arčiau Kamščiai, Sklendės Rezervo Spinta Aparatūra, Baldai, jungiamosios Detalės, pagalbiniai Reikmenys

w88783

€1.02

-0.29

€1.31

-22 %

Nauja prekė

modname=ckeditor

modname=kosmoso&height=20 modname=produktai&cols=4&colspace=10&rowspace=10&showName=true&showPrice=true - 11.77 - 1.19 - 6.68 modname=kosmoso&height=20 modname=ckeditor

Savybės: Apsaugoti jūsų duris iš trankomų. Taip pat gali būti naudojamas labiausiai užsidaryti stalčiai, Spintos. Sumažinti triukšmo lygį, kai jūs uždaryti durų ir stalčių. Tiesioginio uždaryti sistemos gali būti naudojamos spintelių,stalčių ir taip pat dar vienas baldai,tikrai pakeisti rankena,nereikia mount handleagain. Tai tiesioginis uždaryti sistemos, kad durų uždarymo minkštas ir visiškai, ir turėjo Dėvėti, atsparus guminis tarpiklis. Specifikacijos: Spalva: Bronza / Raudona Bronza / Auksinė / Sidabrinė Medžiaga: Šalto Valcavimo Plieno korpusas Dydis: 27x15 mm (1.06 x0.59 coliai) Accessories Dydis: 36x9mm (1.41 x0.35 coliai) Pakuotė: 2 x Kabineto Laimikio, Kaip tai lankstų darbo: galite atidaryti ir uždaryti savo duris tiesiog stumia,tai gali padaryti jūsų virtuvė,miegamasis ir gyvenamasis kambarys atrodo tvarkingas ir patogus,jis alawys būti vadinamas sugavimo sistema .

APMOKĖJIMAS:

- Mes priimame visus pagrindinius mokėjimo būdą, įskaitant sąlyginio Deponavimo, Alipay, T/T", "Paypal", Vakarų Sąjunga,ir Kredito kortelės ir pan.

PRISTATYMAS:

- Jūsų prekės bus išsiųstos per 2 dienas po apmokėjimo gavimo.

- Mes priimame dropshipping tvarka,mes galime išsiųsti prekes jūsų klientui.

- Mes nesame atsakingi už bet PVM arba vartotojo mokestį arba mokesčių.

PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

- Prašau skirti daugiau dėmesio savo užsakymą adresą, kurį TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą. (Jei esate iš Rusijos, Prašome palikti savo vardą ir pavardę. Tai yra labai svarbu)

- Jei pageidaujate kitų laivybos metodai, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, labai labai ačiū. (Atkreipkite dėmesį: ji gali atsirasti papildomų mokesčių, pvz., express)

Susisiekite su mumis:

- Jeigu norite patalpinti didelį užsakymą didmeninė, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

- Jeigu jums reikia užsakyti kelis elementus, patinka leiskite mums žinoti pirmą kartą. Mes galime pasiūlyti jums tam tikrą nuolaidą.

- Prašome nedvejodami rašykite mums arba susisiekti www.reefaquarium.lt jei turite klausimų dėl mokėjimo

Atsiliepimai:

- Jei jūs patenkinti mūsų paslaugų arba produktų, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių.

- Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis ir mes susisieksime su jumis greičiau. (per 24 valandas)

Žymos: Kabineto Laimikis, Namų Tobulinimas, Pigūs Kabineto Laimikis, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Kabineto Laimikis

Naudoti Stalčius,Spintelės,Spintos,Spinta,Durys
Neto svoris Apie 14g už 1 vnt
Kūno Dydis 27x15mm (1.06 x0.59 coliai)
Spalva Bronza / Auksinė / Raudona Bronza / Sidabrinė
Kiekis 2vnt
Modelio Numeris FA-01
Accessories Dydis 36x9mm (1.41 x0.35 coliai)
Medžiaga Šaltojo Valcavimo Plieno
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Magnetas Kabineto Laimikio, Durų Sustoti Arčiau Kamščiai Baldai Aparatūra
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Prekės Pavadinimas NAIERDI

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai