Halloween "Oracle" Kėlimo Šydas tarp Pasaulių Kiekvieną Naktį 36 Tarot Korteles Denio, Šeimai Šalis stalo Žaidimas Drop Laivyba

w88963

€4.36

-0.89

€5.25

-16 %

Nauja prekė

Aprašymas:

Halloween "Oracle" Kėlimo Šydas tarp Pasaulių Kiekvieną Naktį 36 Tarot Korteles Denio, Šeimai Šalis, stalo Žaidimas

Atskleisti savo vidinį monstras, tada apgauti ar apgauti, ir susisiekti su labiausiai stebuklinga ir scariest metų naktį: Helovinas!

Dienų Mirusiųjų kaip Helovinas buvo c elebrated daugelyje įvairių pasaulio kultūrų jau tūkstančius metų. Ir šventė yra natūrali gyvenimo dalis ir suteikia galimybę nauja pradžia.

Šydas tarp šio pasaulio ir kito laikomas plona, todėl iš pradžių, Helovinas yra veiksminga ir efektyvi būrimą galimybė, tai yra galimybė sujungti su juo "iš kitos pusės" arba glimpseyour ateityje.

Dabar jūs galite panaudoti klaikus galia Helovinas kas naktį, metų, susiduria juodos katės, vampyrai, zombiai, raganos, vilkolakiai, jack-o-žibintai, skeletas, mumijas ir simbolių iš Meksikos Mirusiųjų Dienos tradicijos (įskaitant Ponia de los Muertos), puikūs saldainiai kaukoles, ir dar daugiau!

Kiekvieną 36 gausiai iliustruotas korteles, turi papildomų prasmę vadovas featuring rhyming kupletai kaip tie, kurie naudojami senovės pasakojimų, taip pat pranešimą būrimą jums grindžiamas aspektas Helovinas tradicijas.

Geriausia šeimai šalis žaidimas jums ir jūsų draugams.

Pateikti elektronine versija anglų vadovą.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: art paper

Dydis: 10.5 cm/4.13"x 7.5 cm/2.95"

Kalba: Lietuvių

Kortelių skaičius: 36 Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės. Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro:

1 × Halloween "Oracle" Taro Kortos

Žymos: Stalo Žaidimai, Sportas Ir Pramogos, Pigiai Stalo Žaidimai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Stalo Žaidimai

Kortelių skaičius
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris GUGUJI222

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai