Nauja
Tatuiruotės Kremu Antakių Lūpų Grūdų Kremas Microblading Kremas Tatuiruotė Kremas Odos Ramina ir Drėkina

Tatuiruotės Kremu Antakių Lūpų Grūdų Kremas Microblading Kremas Tatuiruotė Kremas Odos Ramina ir Drėkina

w8904

€2.05

Nauja prekė

Savybės:

1. Saugus ingredientai: Tatuiruotė kremų yra pagaminti iš aukštos kokybės ingredientų, puikus natūralus sprendimas, siekiant apsaugoti ir atkurti savo naują tatuiruotę.

2. Saugiai ir greitai lyginamoji: Sausa, raudona ir niežti oda yra bendros naujų tatuiruočių, kur yra mūsų aliejai yra labiausiai naudinga. Mūsų raminantis tatuiruotė losjonas padeda paspartinti ekonomikos atsigavimą, nuolat tatuiruotę odą sveiką, o drėkinamasis!

3. Lengva naudoti: Mūsų post-tatuiruočių priežiūros kremas yra natūralus ir labai tinka odos. Daugelis iš mūsų klientams ir toliau naudoti mūsų produktus po tatuiruotė užgis išlaikyti odos sudrėkintas ir tatuiruotę.

Aprašymas:

1. Produktai, mes produktų be chemikalų ir alergenų ir gali būti saugiai naudojamas ant visų tipų odai. Galite būti tikri, kad jūsų tatuiruotė yra geriausias jaustis.

Techniniai duomenys:

Spalva: geltona

Medžiaga: balta

Kiekis: 10g

Pakuotė:

1 * Tatuiruotė kremas

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: Tatuiruotė accesories, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Tatuiruotė accesories, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Tatuiruotė accesories

Modelio Numeris tatuiruotė kremas
Prekės Pavadinimas Vandens Ledo Levin
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kremas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai