BassLegend - Minkšti Plastikiniai Žvejybos Dėlės Širdys Swimbait Ešerys Lydeka Suvilioti 80mm/1.5 g 10 vnt.

w89412

€1.56

-0.08

€1.64

-4 %

Nauja prekė

BassLegend - Minkšti Plastikiniai Žvejybos Dėlės Širdys Swimbait Ešerys Lydeka Suvilioti 80mm/1.5 g 10 vnt.

Aprašymas:

Kūno ilgis: 80mm

svoris: 1.5 g

10 vnt./pakuotėje

Jie yra supakuoti su įvairių zip maišeliai, ne keitech krepšiai, jei jūs nieko prieš, tai, pls nereikia mokėti už jį

pls pastaba, tokių wobblers bus atsiųsta Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, ji negali būti stebima po atostogų Kinijoje . Jei norite, vikšriniai paslaugos, pls pasirinkti Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu/ Singapore Post.

Atsiliepimai:

Mes depand mūsų klientų pasitenkinimas į sėkmę, todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbu man. Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome palikti mums aktyvaus grįžtamojo ryšio. Susisiekti su mumis prieš bet kokį neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Apmokėjimas:

Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo, Mes priimame Alipay arba T/T arba www.reefaquarium.lt sąlyginio DEPONAVIMO. Mes laivo į numatytąjį adresą Alipay jei jums nereikia mums pranešti.

Laivybos Sąlygos:

Mes priimame tarptautinių užsakymų ir laivas visame pasaulyje. Nemokamas pristatymas tik EMS atrinktoms šalims yra nemokama. Kitos šalys, mes išsiųsti jūsų prekės Kinija Paštu arba HKpost yra nemokama.

Hongkong Post oro Pašto

(alternatyvūs Kinija Paštu, oro paštu) EMS Express 7-15 dienų UPS 3-5 darbo dienas Fedex 3-5 darbo dienas

Sugrįžo/Refound Priimtas

Prekė parduodama bazė "taip, kaip yra", prašome kreiptis į visus klausimus prieš biding, kad būtų išvengta gauti elementą esate nepatenkinti. Jei yra kokių nors problemų, prašome priimti nuotraukas kaip įrodymą, ir atkreipkite dėmesį į pakuotės svoris. Grąžinama prekė turi būti nauja, unworn ir į pradinę būklę. Jei ši prekė yra su trūkumais gavusi, klientai turi iki 7 dienas nuo gavimo datos keitimosi naują, arba grąžintų pagal sąlygas.

Susisiekite su mumis

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jokių pastabų, klausimų ar pasiūlymų, kurie jums gali turėti. Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Žymos: Žvejybos Masalas, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Masalas, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Žvejybos Masalas

Svoris 1.5 g
Tipas Dėlės
Prekės Pavadinimas BassLegend
Pozicija Rezervuaras, Tvenkinys
Kategorijos SUVILIOTI
Modelio Numeris LYZB02QDY02
Ilgis 80mm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai