Nauji Žiemos, Rudens Medvilnės Harajuku Riedlentė Hip-Hop Klevo Lapų piratų Vyrų Kojinės Moterų Gatvės Juokingas Kojines Kalėdų

w89668

€1.39

-0.25

€1.64

-15 %

Nauja prekė

Pastaba:

1. Rusijos klientams ,prašome užrašyti savo vardą ir pavardę . jei nesate visą vardą ,galite gauti ne sklypai jūsų šalyje.

2. Spalvos gali šiek tiek skirtis dėl spalvų nustatymo kiekvieno stebėti.

3. Švedijos pirkėjai, gaudamas prekes, tai gali būti imamas mokestis, pridėtinės vertės mokesčio, prašome bendradarbiauti su šalinimas, arba negali gauti prekes

4.Jei perkate daugiau nei dviejų kilogramų, siuntinių, mes atsiųsime komercinį express pristatymas. Jūs gausite sklypų apie 7 dienas.

5. Mūsų parduotuvė yra ventiliatorius-tik kaina, kaip ilgai, kaip jūs rinkti parduotuvę, bet nuolaida produktai bus suteikta papildoma 3% nuolaida, kiekvienas ventiliatorius bus mūsų, VIP, ačiū už jūsų dėmesį į mūsų nauji produktai. 1.Prašome patvirtinti savo ADRESĄ atidžiai, kai jūs padarysite užsakymą.

2.Prekės yra vežamos iš Kinijos, naudojant oro paštu; dauguma šalių pasiekti per 15-45 reikalas dienų.

3.Prašome susisiekti su mumis, jei jūs negalite gauti produktų 65 dienas.Ir prašome pateikti mums 3 darbo dienų, tikrinti negavusieji paketą ir priežastis.

4.Jei pasirinksite laivybos variantas: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius , ji negalėjo pateikti sekimo informacijos po išėjimo iš Kinijos, bet nesijaudinkite, ji taip pat bus pristatyta jūsų šalyje sėkmingai.

5.Jeigu norite sekti prekės info viso kurso realiu laiku, prašome pasirinkti Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu. Ir jei jūs vis dar turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, Ir mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

Žymos: Vyriškos Kojinės, Apatiniai & Sleepwears, Pigūs vyriški Kojinės, Aukštos Kokybės Apatiniai & Sleepwears, Vyriškos Kojinės

Nepadori Nuotrauka No
aukštas Kulkšnies
Storis Standartas
Seksualinio Pobūdžio No
Modelio Numeris A1074
Elemento Tipas Kojinių
Lytis Vyrai
Kojinių Tipas Atsitiktinis
Medžiaga Medvilnės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai