10pc/Set Metalo Pieštukų Drožtukas Klasikinio Merginų Makiažas Pen Drožtukas Piešimo Rašymo Mokymo Priemonės, mokyklinės prekės, Raštinės reikmenys

w8992

€2.57

-2.1

€4.67

-44 %

Nauja prekė

Aprašymas

Kokybės drožtukas, ypač peilį, vaidina svarbų vaidmenį optimalus galandimo medienos, plakiruoti pieštukai. Dėl savo tvirtos ir kietos veda, grafito pieštukai gali būti aštrus, kad labai plonas tašką.Atsižvelgiant į jų minkštesnė veda, spalvoti pieštukai yra aštrus trumpesnis ir blunter tašką. Už optimalus galandimo, Čia siūlau pakeisti drožtukas dabar ir tada, nes peilis drožtukas taps bukas laikui bėgant.

Savybės

- Spalva: Sidabrinė.

- Medžiaga: psichikos.

- Dydis: 2,5 x 1,5 x 1 cm.

- Geležtės metalo rankinis pieštukų drožtukas atliekami su aukštos kokybės galandimo plieno,yra labai aštrūs ir ilgalaikiai!

- Vieną skylę pieštukai aplikatoriai yra puikus grafito spalvos arba medžio-jungtinėse bylose pieštukų standartinio dydžio pieštukai.

- Maža kišenė pieštuku galandimo įrankį, bet labai galingas, naudoti,lengva nešiotis.

- Korpusas yra pagamintas iš Aliuminio Lydinio, medžiagos, Paprastas, bet labai patvarus,naudojamas suaugusiems/studentams /menininkai,jūs galite laikyti jį metų jūsų namuose/ mokyklos/ įstaigos.

Pakuotė

10 x drožtukai

Žymos: Drožtukai, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigūs Drožtukai, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Drožtukai

Tipas Mechaninė
Kiekis 10vnt
Amžius >6 METŲ
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Drožtukai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai