SHT21 Skaitmeninis Drėgmės Ir Temperatūros Jutiklio Modulis Pakeisti SHT11 SHT15 GY-21 HTU21D

w90116

€1.50

-0.15

€1.65

-9 %

Nauja prekė

Naujas SHT21 Skaitmeninis Drėgmės Ir Temperatūros Jutiklio Modulis Pakeisti SHT11 SHT15 GY-21-HTU21 Specifikacijos Si7021 I2C Drėgmės ir Tempe rature Jutiklis yra monolitinis CMOS IC integruoti drėgmės ir temperatūros jutiklių elementai, analog-to-digital converter, signalų apdorojimo, kalibravimo duomenis, ir I2C Sąsaja. Patentuota naudojant pramonės standartus, low-K polimerinės dielectrics už jutikliai, drėgmė leidžia statyti mažos galios, monolitinis CMOS Jutiklis su ICs mažai dreifo ir histerezės, ir puikus ilgalaikis stabilumas.

Drėgmės ir temperatūros davikliai yra gamykloje sukalibruotas ir kalibravimo duomenys yra saugomi on-chip netriniosios atminties. Tai užtikrina, kad davikliai yra pilnai integruojamas, be kalibravimas ar programinės įrangos pakeitimų nereikia.

Į Si7021 yra 3x3 mm DFN paketą ir yra persiunčiami solderable. Jis gali būti naudojamas kaip aparatinė ir programinė įranga-suderinama lašas atnaujinti esamas RH/temperatūros jutikliai 3x3 mm DFN-6 paketus, siūlanti tikslumo jutikliai daugiau įvairesnių ir mažesnis energijos suvartojimas. Neprivaloma gamykloje įdiegta padengti siūlo žemas profilis, patogus būdas apsaugoti daviklis montuojant (pvz., persiunčiami litavimo) ir per visą produkto gyvavimo, išskyrus skysčius (hidrofobinės/oleophobic) ir kietosios dalelės.

Į Si7021 siūlo tiksliai, mažos galios, gamykloje sukalibruotas skaitmeninis sprendimas idealiai tinka matuoti drėgmę, rasos tašką, ir temperatūros, programos, svyruoja nuo VĖDINIMO/R ir turto stebėjimo pramonės ir vartotojų platformų.

Žymos: Demo Valdybos Priedai, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Demo Valdybos Priedai, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, Demo Valdybos Priedai

Priedų Tipas Pratęsimo Valdyba
Suderinamas su ARDUINO
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas SZFYDOSH

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai