Nauja
DNDYUJU 5vnt 20mm/1.7 g 6Color Žvejybos Kablys Žvejybos Masalas Metalo Masalas Ledo Jig Rinkiniai Mini Švino

DNDYUJU 5vnt 20mm/1.7 g 6Color Žvejybos Kablys Žvejybos Masalas Metalo Masalas Ledo Jig Rinkiniai Mini Švino

w90161

€3.04

-0.16

€3.20

-5 %

Nauja prekė

pastaba:

Mes atsiųsime spalvų atsitiktinai. Pasirinkite Ekonomikos Express, nr. stebėjimo informaciją. Siūloma rinktis Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu arba www.reefaquarium.lt Standartinis Pristatymas laivybos metodą.Gali būti tikslus ir greitas pristatymas jums. Paketas Apima: 1 Pakuotėje 5vnt Spalva: 5 rūšių Prašome leisti 2% -3% klaidų dėl rankinis matavimas. Ačiū už jūsų supratimą. Spalvos gali šiek tiek skirtis nuo realios dėl šviesos.

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Prekės vežamos per 7 darbo dienas, kai visą mokėjimo operacija.Jei jūs negalite gauti savo daiktus laiku,prašome susisiekti su mumis pirmą,mes wil patikrinti ir ją išspręsti jums kuo greičiau.Mes atsakyti į jūsų pašto per 48 valandas paprastai. kartais tenka šiek tiek atidėti, nes savaitgalį ar atostogas.Jei jūs negalite gauti mūsų pašto po 48 valandų,prašome patikrinti savo šlamšto arba susisiekite su mumis su kitų pašto adresą.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinti, ir savo projektą.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.reefaquarium.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: Žvejybos Masalas, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Masalas, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Žvejybos Masalas

Kategorijos Integruotas Masalas
Pozicija Vandenyno Roko Žvejybos
Modelio Numeris 20mm/1.7 g
Tipas Dirbtinis Masalas
Prekės Pavadinimas DNDYUJU

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai