99% Alijošiaus Raminamasis Gelis Aloe Vera Gelis Odos Priežiūros Pašalinti Acne Muilas Drėkina Kūno Ir Veido Muilas nuo Saulės Aloe Gelio 85g

w9041

€2.47

-2.46

€4.93

-49 %

Nauja prekė

1. Saulės anti-radiacija, Nes ingredientai Aloe Vera Rankų darbo Muilo sudėtyje yra aloe vera želė turtingas asparto rūgštis, glicinas, serinas ir kitų amino rūgščių, kurios yra naudinga odos metabolizmą, gali padėti išvengti žalos ir oksidacijos ilgųjų bangų ultravioletiniai spinduliai epidermį ir apsaugo epidermio ląsteles. Skurdi medžiagų apykaitą, taip pat turi anti-radiacijos sugebėjimas, kuris gali užkirsti kelią paraudimas ir deginimo pojūtis, kurį sukelia saulės spindulių ir apsaugoti odą nuo nudegimų.

2. Anti-uždegiminių sterilizacija, slopina uždegimą, kanalizacija išskyros, skatinti vietinių medžiagų apykaitą, drėkina odą, užkirstų kelią keratinization, ir gali plisti opos, skatina ląstelių regeneraciją, sumažinti arba išvengti randų; iš Kinų medicinos, aloe vera turi poveikį kliringo toli šilumos ir detoksikacijos. Tai labai tinka vietiniam vaistų. Tai gali padėti išvengti odos dirginimo ir bakterijų augimui.

3. Dėl savo natūralių balinimo white veiksnys, ji gali prasiskverbti į odą, norėdami užrakinti drėgmės, remontuoti pažeistą odą, atkurti funkcija kapsulė baltymų, užkirsti kelią veido raukšles ir saugo, kad oda lygi, minkšta ir elastinga.

Žymos: Muilas, Grožis Ir Sveikata, Pigus Muilas, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Muilas

Kvapas Aloe vera yra saldus
Elemento Tipas Muilas
Taikoma Žmonių Suaugusiųjų
Tinkamumo laikas 36 mėnesiai
SPF SPF1-10
Kilmės vieta Kinija
Funkcija valymas
Kilmės KN(Kilmės)
Tinkamas odos tipams bendrieji
NET WT 85g
Kiekis 1 gabalas
Komponentas Aloe Vera
Modelio Numeris NĖRA
Muilas Tipas Narkotikų Baktericidinį Muilą

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai