Savisriegiai įdėklai M2 M2.5 M3 M4 M5 M6 M8 M10 M12 M14 Anglies Plienas srieginė įterpti sriegio remonto rinkinys Riešutų Remonto helicoil

w90779

€0.65

Nauja prekė

Aprašymai:

Šešiakampėmis įdėklai yra taip pat vadinamas šešiakampėmis įdėklai. Jie yra naujo tipo užsegimai, kad padidinti stiprumą temas. Šešiakampėmis įdėklai yra įtraukti į minkštesnių medžiagų, pavyzdžiui, plastiko, aliuminio lydinio, ketaus, vario, forma, didesnė-koncentracija vidaus temas. Skyles, savisriegiai, taip pat gali remontas atsilaiko vidaus temas. Šešiakampėmis įdėklai (šešiakampėmis įdėklai) yra plačiai naudojamas automobilių pramonėje, geležinkelių, automobilių ir pramonės, laivų statybos pramonėje, namų apyvokos prietaisai, statybos technika, biuro technika, elektroniniai prietaisai, projektavimas, plastikiniai, aukštos kokybės baldų ir kitų pramonės šakų.

Specifikacija:

Nauja Medžiaga: Anglies Plienas

Ypatybė:

1. Į savisriegiai įdėklai turi galimybę savisriegiai, ir netauriųjų metalų nereikia, paliesti iš anksto taupyti išlaidas.

2. Kontaktų tarp savisriegiai intarpais ir galutinio produkto yra didelis ir guolių pajėgos yra stiprios. Medžiaga su mažesne jėga gali būti naudojami produkto dizainą.

3. šešiakampėmis įdėklai turi remonto poveikį, dėvėti, arba sulaužyta dantų vidiniu sriegiu, saves priglaudus įdėklai, galite ir toliau naudoti tą patį varžtą.

4. Į savisriegiai įdėklai turi didelį atsparumą vibracijai ir gali išvengti atsipalaidavimo.

5. Nėra tarpas tarp savisriegiai intarpus ir netauriųjų metalų. Jei netauriųjų metalų yra burbuliukų, ji taip pat turi gera oro sandarumą.

6. Įrengimas savisriegiai įdėklai yra paprastas ir greitas, tik vienos rūšies surinkimo priemonė reikalinga, su maža kaina ir beveik jokių defektų lygis.

Pakuotė:

M2 M2.5 M3 M4 M5 M6 M8 M10 M12 M14 šešiakampėmis įdėklai ( Prašome pasirinkti pagal savo poreikius )

Naudojimo instrukcijos:

įrengimo būdas 1: Kai įrenginių skaičius yra mažas, paprastas montavimas metodas gali būti priimtas:specifikacijos, Varžtas + veržlė

įrengimo būdas 2: Kai yra daug įrenginių, naudojamas specialus šešiakampėmis įdėklai, montavimo įrankis,su rankinių įrankių、elektros įrankį, arba pneumatinių įrankių

Žymos: Varžtai, Namų Tobulinimas, Pigūs Varžtai, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Varžtai

Pakuotė Pagal 50Pcs
Medžiaga Anglies Plieno
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Modelio Numeris Savisriegiai įdėklai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai