1 pora Skaitmeninis Multimetras zondas, Minkštos silikono-vielos Adata-patarimas Universali bandymo veda su Alligator įrašą LED testeris Multimetro

w90922

€1.73

Nauja prekė

1Pair Universaliųjų Skaitmeninių 1000V 10A Plonas Patarimas Adata Multimetras Kelių Metrų Bandymas Sukelti Zondo Laidas Pen funikulieriaus Multimetras Reitingas

Kiekis:1pc Spalva: Juodai Pilka / Raudona + Grey Specifikacijos: Raudona: teigiamas Juoda: neigiamas Kabelio Ilgis:88cm/34.3" Bendras ilgis:106cm/41.3" Profesinės Bandymo Didžiausia Įtampa: 1000V 10A 1. Lengva skaityti: "+" & "-" ženklus, netoli 2 zondai. Su gumos apgaubta ji yra patogi rankena 3. Universalus kelių metrų kištuko, patogu naudoti, 4. Jis yra vienas iš naudingų įrankių, kurie bus atneša daug patogiau jūsų elektroninės darbo Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū !

Komplektą sudaro:

1pair x Universalus Skaitmeninis Multimetras Kelių Metrų Bandymas Sukelti Zondo Laidas Pen Kabelis

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Visi užsakymai bus išsiųsti per 3 darbo dienas po to, kai mes sėkmingai gauti jūsų mokėjimą.

3. Mes siūlome reguliariai Po Oro Pašto ir nustatyti nemokamas pristatymas metodai.

4. Kadangi prekyba yra trans-nacionalinės, taip pat oro paštu yra pigiausia laivybos metodą, ji bus užtrukti ilgą laiką dėl pristatymo. Jei nenorite laukti, tokį ilgą laiką, prašome pasirinkti Išreikšti ir sumokėti mokestį.

5. Mes nesame atsakingi už jūsų muito.

1. Jei prekės yra rasta prastos būklės, kai gavo, prašome susisiekti su mumis laisvai. Mes galime grąžinti pinigus, arba vėl nauja jums.

2. Jei nesate patenkinti produkto, nes nuo asmeninio pasirinkimo, jūs galite jį grąžinti mums per 7 dienas. Jūs turite mokėti krovinių.

3.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

1.12 mėnesių garantija

2.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę arba su kokybės problema,prašome susisiekti su mumis,mes galime pasiūlyti grąžinti ar išsiųsti garantija, bet prašome siūlyti įrodymų problema aktyviai.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Žymos: Universaliuosius matuoklius (multimetrus, Įrankiai, Pigūs Multimetrai, Aukštos Kokybės Įrankiai, Universaliuosius matuoklius (multimetrus

Darbinė Temperatūra 0 - 40 ℃
Darbo Režimas Vadovas
Matavimo Induktyvumą Diapazonas visi
AC Srovės 10A 20A
Matmenys XX
Matavimo Diapazonas Atsparumas visi
DC Srovė 10A 20A
Modelio Numeris Multimetras zondas
Ekrano Tipas Skaitmeninis Ekranas
DC Įtampa 1000V
AC Įtampa 1000V
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Yra Protingas Prietaisas No
Prekės Pavadinimas SNAKOL
Kilmės KN(Kilmės)
Matavimo Talpa Diapazonas visi

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai