24 Vnt/Set Apledėjimo, Vamzdynų, Purkštukų Konditerijos Patarimai Kepimo Įrankius, Pyragai Apdailos Nustatyti, Nerūdijančio Plieno Antgaliai Keksas

w91105

€1.64

-0.55

€2.19

-25 %

Nauja prekė

Savybės: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės Šis tortas dekoravimo patarimų įtraukti didelių ir mažų, apvalių patarimai, chrizantemų patarimai, rožių patarimai, flouncing ir kt. Lengvos formos lengva naudoti ir lengva valyti. Ne lengvai deformuojasi. Pradėti savo pusryčius su meile. Stilingas ir klasikinės išvaizdos, mažas ir išskirtinį. Platų naudojimo: pyragas, duonos, dėklas kilimėliai, šalis, viešbučių, ir kt. Tegul jūsų vaizduotė zdziczeć su šiuo apledėjimo antgalius papuošti jūsų pyragai ir slapukus.

Techniniai duomenys:

Spalva: Kaip nuotraukose

Antgalio Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Purkštuko Dydis: Apytiksl. Aukštas:3-3.5 cm,Skersmuo:1,8 cm Pakuotė: 24 x Nerūdijančio Plieno Antgalis Prašome atkreipti Dėmesį:

Dėl rankos priemonė, dydis gali turėti 1-2cm paklaida.

Dėl ilgų pristatymas, elementas gali sugesti tranzitu, jei elementas žalą, pls susisiekti su mumis pirma prieš palikite atsiliepimą, ačiū už jūsų supratimą.

Žymos: Kepimo & Konditerijos Įrankiai, Namai Ir Sodas, Pigūs Kepimo & Konditerijos Įrankiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Kepimo & Konditerijos Įrankiai

Tipas Kepimo & Konditerijos Įrankiai
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Modelio Numeris HY18081901
Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas Antgalis
Funkcija Įžuvinti
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo EEB
Prekės Pavadinimas huanyi
Rinkinio Numeris >12

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai