Nintend Jungiklis, Instaliacinės Metalo Lock Sagtis su Atidarymo Įrankiai Nintendo Jungiklis Džiaugsmo Con Pakeisti Joycon Remonto Komplektas

w91547

€1.75

-0.19

€1.94

-9 %

Nauja prekė

Suderinamas

Nintendo Jungiklis Džiaugsmas-con Valdytojas

Pardavimo Taškas

Metalo lock sagtis, patvaresni nei originalas plastikas vienas

Pardavimo Taškas

Patobulinta versija atidarykite įrankį, daugiau lengva atidaryti joycon lukštais. (Pakeitimo padaryti, reikia šiek tiek įgūdžių Originalus Y varžtai džiaugsmo con yra labai trapi. Bus tikrai atidžiai, kai jūs esate naujas ranka Kai atidarote jį su Y atsuktuvu. Prašome paspaudę džiaugsmo con viena vertus, ir įsitikinkite, kad atsuktuvas 90 laipsnių vertikaliai korpuso su kita ranka. Tada jūs paspauskite žemyn šiek tiek ir jaučiasi varžtus ir tada švelniai laikosi medsraigčiai out. Jei vis dar jums įveikė varžtus avarijos, pls naudoti atsarginę varžtai, mes jums išsiuntėme)

Pardavimo Taškas

1:1 dizaino, pareikšti savo joycon valdytojas atgal į gyvenimą!

Pakavimo Įskaitant

Priklauso nuo prekes, galite pasirinkti, Jei norite pasirinkti visus A, B,C, įskaitant 4 lock sagtis +įrankių komplektas Jei pasirinksite analog stick tik, tada tik analoginės lazdelės,kiti to padaryti negali įtraukti, Jei pasirinksite lock sagtis tik, tada tik lock sagtis,kiti to padaryti negali įtraukti, Jei jums pasirinkti įrankį, tik, tada tik įrankiai, kiti to padaryti negali įtraukti. Labai ačiū už jūsų dėmesį!

DUK

Q:ar galiu padaryti, kad mano pačios Spalvos? A:TAIP, MOQ yra 100000pcs

DUK

Q:Kai jūs galite išsiųsti savo užsakymą? A:Paprastai, mes galime išsiųsti prekes 1-5 darbo dienas po to, kai mes gavome jūsų mokėjimą.

DUK

Q:aš sekimo NĖRA. po to, kai jūs siunčiate? A:TAIP, visi sklypai turi būti išsiųsti per www.reefaquarium.lt standartinis pristatymas su sekimo NĖRA.turimas stebėjimo sklypų visą laiką.

DUK

K:Kur galiu stebėti mano sklypo? A:Jūs galite sekti savo sekimo NĖRA. apie www.17track.net arba https://global.cainiao.com/index.htm?spm=a3708.7860690.0.0.7cb53b18DwRY0U

DUK

Q:Kai aš galiu gauti siuntinį? A:Paprastai tai trunka 7-90 darbo dienų pristatyti pagal skirtingų šalių.(Švenčių dienos nėra komplekte) Tačiau kartais sklypo gali būti įstrigo muitinės ilgą laikotarpį, kai kuriose šalyse, pavyzdžiui, Rusija,Italija, Prancūzija,Nyderlandai ,Vokietija, Argentina ir Brazilija.Jeigu taip atsitinka,išsiuntimo, gali būti šiek tiek vėluoja.Ir jums gali tekti susisiekti su vartotojo patikrinti, ar šis mokestis reikalingas išleisti sklypas.Už šią padėtį,mes padėti jums ilgą apsaugos laikas, siekiant apsaugoti jūsų teises.

Šiltas Patarimai

Nekilnojamojo daikto gali būti šiek tiek differect iš savo'appearace iš webiste dėl skirtingų fotografavimo agle,šviesos,ekrano rezoliucija ir skirtingų gamybos partijų,jei jums priimti negali,nereikia pirkti.

Rusija Pirkėjo Dėmesį

Jei esate pirkėjai iš Rusijos, Peru ar Sudane, Prašome užsirašyti savo vardą, pavardę, įskaitant vardas, antras vardas ir pavardė, ar jūsų sklypas būtų kalinamas custom jūsų šalyje.

Mokesčių Klausimas

Visos šalys turi skirtingus mokesčių politika theirown.Jei mokesčių, reikia vietos papročius,pirkėjai yra atsakingas už muitinės mokesčių, jūsų pusėje.Prašome pabandyti suprasti ir mokėti jį gauti sklypą.Ačiū.

Sugrįžti ir grąžinimo politika

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go. 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.reefaquarium.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jeigu produktas yra ne toks, kaip žadėta.

Žymos: Atsarginės Dalys Ir Priedai, Buitinė Technika, Pigūs Atsarginės Dalys Ir Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Atsarginės Dalys Ir Priedai

Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva juoda,sidabrinė
Modelio Numeris IG-000079
Suderinamas Nintendo Jungiklis Džiaugsmas-Con Valdytojas
Su USB no
Prekės Pavadinimas lol
Nintendo Modelis NINTENDO JUNGIKLIS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai