Karšto Pardavimo NVMe PCIe x4 x2 M. 2 NGFF SSD į PCIe x1 konverteris card adapter PCIe x1 M. 2 Naujas Atvykimas

w91672

€1.64

-0.44

€2.08

-21 %

Nauja prekė

46902 1.Šis adapteris kortelė palaiko tik kietojo kietojo disko PCIE X4 transporto protokolo M. 2 NGFF sąsaja (yra tik vienas trūkumas-solid-state hard disko) ir kietojo kietojo disko X2 PCIE transporto protokolo (šio tipo solid-state hard diske yra dvi sąsajas, tačiau yra transporto protokolo PCIE X2,Prašome būti tikri, kad skirtumą tarp dviejų spragas, taip pat turi SATA transporto protokolą, būtinai pasitarkite su europos sąjungos oficialusis solid-state hard disk klientų aptarnavimo, suprasti standžiojo disko perdavimo protokolą, pirkti klaidingą nėra naudojama.

2.Šis perkėlimas kortelės konvertuoja M. 2 NGFF kietojo kietojo disko PCIe X4 arba X2 PCIe sąsają protokolą į PCIE X1 sąsaja darbastalio plokštė. Jis daugiausia naudojamas partijos bandymas firmware upgrade iš kietojo standžiojo disko arba avarijos atveju, kai pagrindinėse plokštėse yra nepakankama, PCIe X4 sąsaja.VSD su šiuo adapteriu kortelėje negali paleisti visu greičiu! Įdėkite PCIE 3.0 c lizdą pagrindinėje plokštėje kiek įmanoma. Jei įdėsite PCIE 2.0 arba PCIE 1.0 lizdas, greitis yra labai lėtas!

3.Šis produktas yra PCIE X4 3.0 ar PCIE X8, 3.0 arba PCIE 3.0 X16 lizdą įkištas į pagrindinę plokštę, kuri yra, grafika kortelės lizdą pagrindinėje plokštėje, negalima neteisingai įdėti į PCI lizdo, lizdas gali sudeginti plokštė, adapterio plokštę ir jūsų kietojo kietajame diske!

4.M. 2 NGFF kietojo kietojo disko PCIE X4 transporto protokolo gali būti suskirstyti į AHCI protokolas ir NVME protokolą. "Windows 7" negali atpažinti NVME protokolo kietojo standžiajame diske. Tai ypač pastebėjau!

Įtraukta:

1 x NVMe PCIe x4 x2 M. 2 NGFF SSD į PCIe x1 konverteris, kortelės adapteris,

1 x Full height laikiklis su varžtais

Žymos: Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris NGFF, KAD PCIE X4 adapteris
Pakuotė Taip
Sertifikavimo NĖRA
Tipas Kabelio Adapteris

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai