Vyrų Plėtros Prezervatyvą Erotika Accessories Blizgesys Varpos Žiedas Gaidys Žiedas Sekso Žaislai Vyrų Ejakuliacija Penis Enlargement Extender Lytis

w91842

€2.38

-0.24

€2.62

-9 %

Nauja prekė

Vyrų Plėtros Prezervatyvą Erotika Accessories Blizgesys Varpos Žiedas Gaidys Žiedas Sekso Žaislai Vyrų Ejakuliacija Penis Enlargement Extender Sekso Produktai

Descrition: Medžiaga: TPE Dydis :2 stilius Apima: 1 vnt Penio Mova arba 2 vnt Penio Mova Komplektas: Diskretiškas paketas, apsaugoti jūsų privatumą, Pareigos: TPE medžiagos, dėvėti, atsparus smūgiams, atidėti ejakuliacija laiką, užtikrinti ilgalaikį ir fantastinis lytinį gyvenimą jums ir jūsų partneriui. Kad išplėsti savo prostatos, kad ji atrodytų stipresnis ir didesnis. Spiralės paviršiaus, masažas vidinis sluoksnis, padidina trintį, lengvai rasti g-spot ir jaustis puikiai kulminacija su savo meilužiu pačiu metu. Laikyti susijaudinimo būseną ilgą laiką. Geriausias pasirinkimas pora . Patarimas: Naudokite lubrikantą viduje ir už jos ribų, prieš pradėdami naudoti gaminį bus geriau. Jeigu turite kokių nors nemalonus jausmas, nustokite jį naudoti iš karto. Dezinfekuoti alkoholio) prieš ir po to, kai jūs jį naudoti bus naudinga jūsų sveikatai.

Pristatymas

Jei galite pateikti užsakymą ir užbaigti mokėjimo, mes išsiųsti per 2-5 darbo dienas. Mes jus informuosime pirmą kartą po jūsų paketas yra išsiųstas.

Grįžti & Grąžinti

Jei produktas turi kokių nors problemų, gavęs paketą, per 7 dienas, mes pakeitimo ar grąžinimo ir atlyginimo patvirtinę problema.

Jei norite grįžti be priežasties, prašome grąžinti prekes per 14 dienų, ir pasakykite mums sekimo numerį. Grįžti laivyba costwill būti apmoka pirkėjas.

Atsiliepimų & Atsiliepimai

Jei turite klausimų ar problemų su jūsų užsakymą, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, siūlome po tarnybos laiko, mes pasistengsime atsakyti per 24 darbo valandas.

Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be jokių ryšių. Ačiū už jūsų supratimą iš anksto!

Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums 5 žvaigždučių reitingą.

Jūsų parama yra mūsų varomoji jėga, mes bus dirbti sunkiau ir toliau gerinti. Labai jums ačiū!

Žymos: www.reefaquarium.lt, www.reefaquarium.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai

Funkcijos 2
Dydis
Funkcijos 1
Elemento Tipas Aksesuarų Rinkinys
Modelio Numeris 332b
Spalva Kaip rodo nuotrauką
Nepadori Nuotrauka No
tinka
Seksualinio Pobūdžio No
Pakuotė
Tipas
Lytis Vyrai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai