Šunų Plaukų Šalinimo Šukos Kačių Czesanie Šukos Pet products Katė Blusų Šukomis Pet Šukos Šunims Viliojimo Rinkliavos Automatinė Plaukų Šepetys Žoliapjovės

w92297

€6.63

-4.41

€11.04

-39 %

Nauja prekė

Q&A:Kaip pasirinkti stilių?

Ploni - Tinka trumpi plaukai katės ir trumpi plaukai augintiniai. Storio-Tinka ilgaplaukis katės ir augintiniai su ilgais plaukais.

Nauda šukavimas:

1. Skatina kraujo apytaką Šiuo metu augintiniai šukavimas, šukavimas adatos pakartotinai masažo oda, kurios gali skatinti kraujo apytaką, didina odos atsparumą, pašalinti fizinį nuovargį. 2. Sumažinti plaukų slinkimas Jaunikis savo plaukų taip dažnai, patalpos plaukai bus sušukuoti žemyn ir netaps visur su pet veiklą. 3. Išvengti plaukų knotting Už ilgaplaukis katės ir šunys, jei plaukai yra ne šukuoti ilgą laiką, ji bus sukelti plaukų tapti susivėlęs, rišti ir jaučiamas. Reguliarus šukavimas gali užkirsti kelią šiam reiškiniui. 4. Aptikti traumas ir odos ligas laiku Šiuo metu gyvūnėliais, mes galime sužinoti, ar gyvūnas turi trauma ar odos problemų, laiką ir gauti geriausią gydymo laiko. 5. Viliojimo augintiniai dažnai gali skatinti plaukų folikulus, geriau plaukų kokybės ir plaukų apimtį, ir pateikti pet dangomis, sklandžiai ir blizga.

Šukavimas technika:

1. Šukavimas plaukų turėtų būti šukuoti ir ištraukė greitai kryptimi plaukų. 2. Kai šukavimas ilgaplaukis kačių ir šunų, jums turėtų ne tik šukos ilgais plaukais ant paviršiaus ir pamiršti šukavimas, bauda, plaukų žemiau. 3. Viršutinis kailis katės ir šunys yra minkštas ir tankus. Jei jis yra ne šukuoti ilgą laiką, tai lengva forma painiojimąsi ir net sukelti egzemą, kode ar kitų odos ligų. Kai šukavimas ilgaplaukis kačių ir šunų, šukos sluoksnis po sluoksnio, savo ruožtu, ilgi plaukai, ir šukos pavilne dar kartą.

Savybės:

1、Viena pagrindinių valymo Patogus ir taupantis,Integruotas projektavimo valymo mygtuką。 2、Unikalų stumti valdybos projektavimo,Paprasta ir gera。 3、Kilnojamojo adatos paviršiaus,Masažas,Meilė ir daugiau,Grožio rekvizitai。 4、Subtilus savaime išsivalantis prietaisas,Gali atlaikyti slėgio。 5、Kalimo adata,Integruota liejimo,Pratęsti tarnavimo laiką. Pastaba 1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2. Prašome leisti 0.5-2cm skirtumai dėl rankinis matavimas. Mes naudojame geriausius produktus ir paslaugas, siekiant padėti jums. Tikimės, kad kiekvienas klientas bus laimingas kiekvieną dieną ^_^ Šiltai Priminti: Mes remti Dropshipping ir Didmeninė prekyba, Nr. sąskaita pakuotėje, tiesiogiai siųsti savo klientams,Prašome būti tikri.

Žymos: Šunų Šukos, Namai Ir Sodas, Pigūs Šunų Šukos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Šunų Šukos

Feature2 Lengva valyti
Medžiaga Plastikiniai
Tipas Šunys
dydis 3.9*7.5in
Feature1 Unikali tiesioginio lenta dizainas
Feature3 Pratęsti tarnavimo laiką
Modelio Numeris CB091
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Untior
Produkto Stilius Storos adatos/Plona adata
Feature4 Pet Šukos /Šunų Šukos/Cat Šukos
Spalva Mėlyna/Rožinė

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai