Kalėdų Šviesos Kalėdos, Kalėdų Senelis, Senis Besmegenis Elnias Pilis Lempos Šviesos Kabinti Žibinto Apdaila Naktį Šviesos Darbalaukio Dekoras

w92696

€1.23

-0.11

€1.34

-8 %

Nauja prekė

Aprašymas:

Pavadinimas: Kalėdų papuošalai žibintai

Medžiaga: aukštos kokybės pVC + elektroniniai komponentai stilius: žr. žemiau

Dydis: Maži 5.3*5.3*13 Didelis 8*8*20 Svoris: Apie mažo dydžio 62.9 g Didelių 213g Taikoma): Kalėdų eglutė pakabukas, langų apdaila, gyvenamasis kambarys, miegamasis, Kalėdų apdaila, puikus ir Kalėdų atmosferą .

Lempos formos kabo lempa, šviesos ir šešėlio efektas yra ryškus ir įdomus, gali būti pateikiami į kambarį, studijų, valgomasis, miegamasis, parduotuvė, sukurti romantišką ir šiltą atmosferą

Pastaba:

Dėl įvairių stilių, bus kai kurių skirtumų svorio. Prašome kreiptis į tikrasis produktas, dėkojame už jūsų supratimą.

Techniniai duomenys:

1. Aukštos kokybės PVC medžiagos: Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės PVC medžiagos, nėra lengva senėjimo, buvo didelės gamybos išlaidos, turi gerą plastiškumas, ir yra aiškus ir gražus modelis.

2. Apšviestas šviesos: saugi ir rami, energijos taupymo ir aplinkos apsaugos, gero apšvietimo efektas, šilta šviesa apšvietimas sukuria romantišką ir šiltą atmosferą.

3. Galima pakabinti: yra kabinimo kilpa ant viršaus produktas, kuris gali būti pakabintas, galima pakabinti ant Kalėdų eglutės, ar kitas vietas kambaryje.

4. Elektroniniai komponentai: produktas jungiklis apačioje lempa, ir juodosios jungiklis yra įjungtas turėti šiltą šviesą. Produktas turi 3V mygtuką, baterija, kuri gali būti pakeista.

Pakuotė:

1* naktį šviesos

Žymos: Naktį Žibintai, Šviesos Ir Apšvietimas, Pigūs Naktį Žibintai, Aukštos Kokybės Šviesos Ir Apšvietimas, Naktį Žibintai

Korpuso Medžiaga ABS
Yra Baterijomis No
Baterijos Tipas mygtukas ląstelių
Maitinimo Šaltinis mygtukas baterijos
Formos kalėdų eglutė
Šviesos Šaltinis -
Tipas Naktį Šviesos
Yra Baterijų Reikia Taip
Elektros Energijos Gamybos Jungiklis
Prekės Pavadinimas oobest
Galia 0-5W
Įtampa 3V
Naudojimas Atostogų
Kilmės KN(Kilmės)
Yra Lemputės Įtraukti No
Sertifikavimo FCC

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai