Kvėpuojantis Balaclava Bžūp Karinė Maskuotė Dažasvydis Taktinis Airsoft Dažasvydis Dviračių Armijos Kepurės Šalmo Įdėklas Kepurės Beanies

w92993

€2.67

-1.44

€4.11

-35 %

Nauja prekė

Puikus kūrinys: Atkreipti dėmesį į detales, kiekvieno iš produktų perdirbimo baudą, siekiant užtikrinti, kad galite atsparus deformacijai, dėvėti patogiau.

Aukštos kokybės medžiaga: Lycra. Ji turi didelį elastingumą ir jis yra labai minkštas ir patogus, drėgmės-wicking, lengvas, greitai džiūstantis ir skalbti mašinoje.

Skaitmeninė spauda: Tai puikus aksesuaras pagamintas iš aukštos kokybės skaitmeninis šilumos perdavimo spausdinimo technologija, nutrinti spalvos atsparios, be plyšių ar raukšlių. Skaitmeninės spaudos technologija yra aplinkos apsauga.

Multi-funkcija: Nešioti kaip atviros ar uždaros balaclava, neck gaiter. Gali būti dėvimi ant savo ar pagal bet kokį šalmą ar skrybėlę. Apsaugokite odą nuo šalčio, vėjo ir saulės, kai slidinėjimas, motociklų sportas, bėgimas, dviračių sportas, trekas, žvejyba, medžioklė, pėsčiųjų ir kitų lauko sporto.

Vienas dydis tinka labiausiai, skirtos vyrų ir moterų.

RM3408898366446181

Žymos: Vyriški Skullies & Beanies, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs vyriški Skullies & Beanies, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, pilna veido kaukė, kepurę šalmą, balaclava karinės

Lytis Vyrų, Moterų, Unisex
Modelio Tipas dryžuotas
Tinkamas Dviračių Sportas ,Žygiai ,Pėsčiųjų, Kempingas,Alpinizmas, Medžioklė, Žvejyba, Vairavimo
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Poliesteris
Prekės Pavadinimas Taktinis Balaclava
Sezonas Pavasarį, Vasarą, Rudenį
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Stilius Atsitiktinis
Funkcija Anti-UV,Kvėpuojantis,Vėjo,Greitai Sausas
Naudojant diapazonas Kroso Motociklai, Žygiai,Lauko Dviračiu
Modelio Numeris XH08

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai