LOFCA Turas 40pcs Prarasti Silikono Karoliukai, 9mm Kūdikiui Kramtyti Karoliai yra Maisto Klasės, Teether BPA Free Papuošalai Kūdikių Teether Žaislas Žindukas

w93008

€1.41

-1.47

€2.88

-51 %

Nauja prekė

Prekės Informacija

-Silikono karoliukai, 9mm Kiekis:40 vnt Spalvos:28 spalvas -Stimuliuoja jutimo,regėjimo ir motoriniam vystymuisi. -100% BPA-free,FDA patvirtintas maisto kokybės silikono granulėmis.Nėra ftalatų,cadimum,švino,PVC ar metalų. -Lengvai plaunamas.Rekomenduojame dezinfekavimo žindukas servetėlės. Išplaukite prieš naudojimą! Niekada nepalikite produktą su neprižiūrimų vaikų!

Daugiau Informacijos

*Visos nuotraukos yra paimtos iš tikrųjų.Bet kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai,spalvas tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus. *Visi elementai yra aišku, pakavimo ir valymo,galite tiesiog nuplaukite švariu muilo vandeniu prieš naudojimą(Indaplovė yra). *Dydis gali šiek tiek skiriasi dėl vadovo matavimo arba po granding. *Kūdikiai turėtų visada būti prižiūrima, o žaisti su suaugusiais, ir niekada negali būti paliktas vien tik. *Visi produktai yra be BPA,Ftalatų,švino ir PVC.Sertifikatai gali būti numatyta,prašome susisiekti su mumis ir parodyti man savo elektroninio pašto adresą.

Apie laivybos:

1. Laivybos laikas: paprastai reikia 2-5 dienas proceso tvarka po apmokėjimo. 2. Pristatymas metodas: pasirinktos pardavėjo, jei pasirinksite pardavėjo pristatymas metodas. KOKIOS PASTABOS: labai rekomenduoju jums, vaikinai, nusipirkti partiją taip, kad mes galime taikyti geriau laivybos metodą, nuolat sekti visą kelią ir geresnių paslaugų.

Žymos: Kūdikių Teethers, Motina & Vaikams, Pigūs Kūdikių Teethers, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, Kūdikių teether, Kūdikiui Kramtyti, teether kūdikių

2 funkcija Silikono Teether Kramtyti Karoliukai
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas LOFCA
Pakavimas 40pcs/daug
Medžiaga Silikono
Dydis&Spalvų Variantai
Amžius > 4 mėnesius
Modelio Numeris BD01-40
Funkcija Teether
Funkcija 1 Maisto Kokybės Silikono Granulės
Formos ROUND
3 funkcija Silikono Papuošalai, Pakabukai /Karoliai, Pakabučiai
Medžiaga Funkcija BPA Free
Naujas spalva

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai