ODOMY Automobilių Keyless Signalo Blokavimo Mygtukas Telefono Kortelės Signalo Ekranas Dangtelio Raštas Faradėjaus Bag Rankinė Atveju, Interjero Priedai

w93708

€3.11

-0.93

€4.04

-23 %

Nauja prekė

100% Signalo Blokavimas . Signalo blokatorius maišelis maišas stiching su apsaugota medžiaga, kuri stop vagys pagausinti savo fob signalą ir atverti automobilio, sustabdyti savo mobilųjį telefoną ir imobilizavimo žiedai gražu nuotoliniu būdu prieiti. Nereikia manyti, modelių ir prekės ženklų.

Mobiliojo Telefono Signalą Blokai. Blokuoja Skambučius, SMS, Wi-Fi, 4G, NFC, Blokai ir Pasikeis vos 5 sekundžių! Atbaido nuo telefono naudojimo vairuojant - jokių pranešimų, jokių ramiai! Tinka "iPhone", "Samsung", LG, "Nokia" visą telefono. Nereikia dydžiu telefonai.

Patogus ir nešiojamų. Vidinis sidabro sluoksnis blokuoja signalus, išorinis 680D vandeniui oksfordo audinys juodas sluoksnis gali būti naudojamas kaip normalus atvejis. Papildomas laikiklis, skirtas vežti ir pakabinti, patogus naudoti.

RFID Kortelę Raštas. Dėklas, blokuoja visus signalas visiems įtaisas, kuris gali įdėti. Su pažangiosios RDA blokavimo technologiją, ne daugiau rūpesčių apie asmeninę informaciją būti nuskaitomi įsilaužėlių ir vagys. Galima naudoti kaip RFID blokavimo mova. apsaugoti jūsų pinigus! Ir apsaugoti jūsų privatumą, blokuoja jūsų telefono GPS sekimo signalas. Laikykite savo automobilį saugiai per blokuoja signalą iš savo automobilių-raktas fob.

Didelis ir Priemoka. Suderinama Dydis: Dydis 19,5 x 11 cm; Svoris 77g.

Paketas Apima:

1x Automobilis Keyless Signalo Blokatorius Krepšys

Specifikacija:

Spalva: Juoda

Medžiagos: išorinis PU oda vidinis audinys

Dydis: 14*10*1cm Plėsti 19*10*1cm

Savybės:

1.Šis automobilis fob maišelis yra saugus ir turi įmontuotą signalą atskirai Faradėjaus narvo pamušalas: neleidžia NFC, "Bluetooth", GPS/SatNav tinklai, 2, 3 ir 4G mobiliojo ryšio telefonai bei WiFi jungtys ir užkirsti kelią visoms dažnio signalai siunčiami jūsų automobilio fob Arba gauti.

2.Nuotolinio rakto signal jammer turėtojas automobilių vagysčių: metalo pamušalas teikia pilnas signalo blokatorius jūsų automobilio raktas. Tai apsaugo nuo vagių iš gavimo ir perdavimo signalus iš jūsų klavišą, tokiu būdu užkirsti kelią neteisėto atvykimo ir keyless uždegimo vagystės.

3.Apsaugoti kredito kortelių ir kitų elektroninių elementų: namuose, ar kai vyksta, tai daugiafunkcinė apsaugos maišelis gali būti naudojamas banko kortelių, jūsų įrašas kortelėje, nuotolinio valdymo klavišų, ir kitų smulkių smart elementus, saugoti elektroninius duomenis. Maišas bus blokuoti visus signalus iš pradedančių ir, palikdami prietaisą, užkirsti kelią nuotolinės prieigos ir valdymo vagys. Faradėjaus maišeliai taip pat blokuoti elektromagnetinių signalų, kad išvengtumėte netyčinio duomenų praradimo ir sugadinimo.

4.BuTough, du kartus kišenėje dizainas: kuprinė-kaip dangtelis yra dvi vidinės rankovės; vienas turi metalo pamušalas signalas, ekranavimas, ir kitas konteineris yra bendro sandėliavimo. Saugi, kablys ir kilpa užtrauktuku ir aukštos kokybės, vandeniui, sintetinės odos įstaigai išlaikyti savo raktus nuo žalos.

Pakuotės inclulding:

1*Automobilio raktas atveju

Žymos: Pagrindiniai Atveju Automobilis, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Klavišą Atveju Automobilis, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Pagrindiniai Atveju Automobilis

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Tipas TPU
Prekės Pavadinimas ODOMY
produkto pavadinimas Automobilių klavišą skydas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai