LOFCA 5vnt Silikono Granulių Gyvūnų Animacinių filmų Kūdikio Teether Žaislai Mielas Kramtyti Karoliukai yra Maisto Klasės, "PASIDARYK pats" Pacifiers Karoliai Priedai Priėmimo

w9407

€0.82

-0.2

€1.02

-19 %

Nauja prekė

Daugiau Informacijos

*Visos nuotraukos yra paimtos iš tikrųjų.Bet kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai,spalvas tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus. *Visi elementai yra aišku, pakavimo ir valymo,galite tiesiog nuplaukite švariu muilo vandeniu prieš naudojimą(Indaplovė yra). *Dydis gali šiek tiek skiriasi dėl vadovo matavimo arba po granding. *Kūdikiai turėtų visada būti prižiūrima, o žaisti su suaugusiais, ir niekada negali būti paliktas vien tik. *Visi produktai yra be BPA,Ftalatų,švino ir PVC.Sertifikatai gali būti numatyta,prašome susisiekti su mumis ir parodyti man savo elektroninio pašto adresą.

Apie laivybos: 1. Laivybos laikas: paprastai reikia 2-5 dienas proceso tvarka po apmokėjimo. 2. Pristatymas metodas: pasirinktos pardavėjo, jei pasirinksite pardavėjo pristatymas metodas. KOKIOS PASTABOS: labai rekomenduoju jums, vaikinai, nusipirkti partiją taip, kad mes galime taikyti geriau laivybos metodą, nuolat sekti visą kelią ir geresnių paslaugų. Pirkėjas dėmesio: Visus daiktus, mūsų parduotuvėje galima rinktis spalvas,nepamirškite palikti mums pranešimą arba susisiekite su mumis, kai jūs pateikiate užsakymą,kitaip bus siųsti atsitiktinių spalvų. Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš ką nors kita, jei turite bet kurį klausimą, ar jaučiasi nepatenkinti.

Žymos: Karoliukai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Karoliukai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Karoliukai

Prekės Pavadinimas LOFCA
Medžiaga maisto kokybės silikono
Prekės Forma Apvalios Formos
Metalo Tipas NĖRA
Funkcija 3 Kramtyti Karoliai, Papuošalai Priėmimo
Modelio Numeris BD32-46
Pakavimas 5vnt/daug
Prekės Svoris 28g
Elemento Tipas Karoliukai
Punktas Silikono Gyvūnų Karoliukai
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 1 Žindukas Įrašą Grandinės Priedai
Bauda ar Mados Mados
Funkcijos 2 Kramtyti Vaikams Žaislai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai