3D Motociklu Lipdukai, Decal Amerika MUMS Istorinis Route 66 " Lipdukas Atveju Harley Yamaha Honda Suzuki Kawasaki, BMW

w95529

€2.10

-0.26

€2.36

-11 %

Nauja prekė

PASTABA: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ir Pardavėjo pristatymas metodas , paprastai trunka apie 30-60 dienų . jei jūs negalite gauti jūsų sklype per 30 dienų, prašome susisiekti su mumis ir pratęsti apsaugą už jus.Jei jums nereikia gauti sklypą po 60-90 dienų . mes pažadą mes padarysime visa grąžinamoji išmoka pirmas ,ir po to, kai gausite paketą ,prašome susisiekti su mumis ir mokėti jį dar kartą . Prašome neatidaryti ginčo per 60 dienų , tai yra Nemalonu .

Savybės: Būklė: Antrinėje Rinkoje 100% Brand New

Dydis: 7x7cm

Medžiaga : Krištolas Klijų pakuotę Įeina: 1 VNT 1.Mašina supjaustyti aukštos kokybės,liečiamų 3D, tvirtas ir atsparus vandeniui 2.Lengva klijuoti ir pašalinti be jokių papildomų įrankių ar įrangos reikia taikyti. 3.Ypatingai lipnus klijų pagrindo apsaugo nuo žalos aiškiai kailio sluoksnis. 4.Puiki apsauga nuo bendro dėvėjimosi ir plyšimo, jūsų motociklo. 5.Mados dizaino pagalvėlės papuošti savo motociklo.

Žymos: Lipdukai & Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Lipdukai & Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Lipdukai & Lipdukai

Prekės Pavadinimas homtru
Medžiagos Tipas Crystal Klijai
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Aukštis 0.2cm
Elemento Tipas Lipdukai & Lipdukai
Specialios Funkcijos Motociklų Lipdukas, Decal
Elemento Ilgio 7cm
Prekės Svoris 0.02kg
Elemento Plotis 7cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai