Moterų Joga Kojinės ne Slydimo ponios Anti Slip Silikono Salė, Pilates Baleto Kojinės Fitness Sport Kojinės Medvilnės Kvėpuojantis Elastingumą

w95577

€2.12

Nauja prekė

1 Pora Moterų Joga Kojinės Anti slip Silikono Salė, Pilates Baleto Kojinės Fitness Sport Kojinės Medvilnės Kvėpuojantis Elastingumas 6 Spalvų

Specifikacija:

Materia: Medvilnės Produkto Pavadinimas:Joga Kojinės Technics:Megztas Dydis:Vienas dydis tinka visiems Lytis:Unisex Tipas:Sporto kojinės Naudojimas:Joga Pliate Baleto Pareigos: 1.Jogos kojinės Leidžia vartotojui patogiai 2.Elastinės Medvilnės Viršutinę Dalį, Kojinės,Minkštas Ir Patogus 3.Reaktyviosios Spausdinimo,Nėra Prarastas Lengvai 4.Puikiai tinka keliaujant, studija ir namų naudojimui 5.Puikus sukibimas, net ir be kilimėlis 6.Anti-Bakterinių, Kovos su Pražanga, neslystantis, Anti-pilling, Antistatikas, Kvėpuojantis, 7.Ekologiškas, Greitai Sausas, Valdymo, Pusiausvyros.

Ypatybė:

1.Mūsų jogos kojinės yra pagamintos iš 80%Medvilnės ir 20%Poliesterio, kuri išlaiko jūsų kojas sausas ir sveikas. 2.Mūsų sporto kojinės yra neslidus grūdų dizaino, kad pasiūlyti geresnį sukibimą dėl geresnio stabilumo ir pusiausvyros, todėl galite išlikti saugiems, išvengti traumų ir turėti geresnę kūno judesių kontrolės, net apsaugoti savo kojas. 3.Mūsų sporto kojinės idealiai tinka ne tik joga, bet ir pilates, barre, bikram,baleto šokių,gimnastikos ir kitų sporto šakų. 4.Puikiai tinka namų, kelionės, studijos ir ligoninių naudojimo, taip pat.

Pastaba:

1. Ten gali būti šiek tiek dydžio nukrypimai dėl vadovo matavimo, skirtingus matavimo metodus ir priemones. 2. Nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas dėl skirtingų menamo šviesos, kampą ir ekrano monitorius.

Paketas Apima:

1Pair jogos kojinės

Žymos: Jogos Kojinės, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Jogos Kojinės, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Jogos Kojinės

Kilmės KN(Kilmės)
Kiekis
Moder Numeris
Pirštu-atskirti No
Feature1
Feature2
Lytis MOTERIS
feature3
Feature6
Ypatybė
Sportas Tipas Joga
Žarna Aukštis Kojinės
Feature8
Feature7
Medžiaga
Feature4
Feature5

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai