Dviračių Kabliai,Sunkiųjų Dviračių Saugojimo Kabliais Rinkinys,Sraigtiniai Naudingumas Saugojimo Pakabos, Stoginė, Garažas Sodas, Kablys, Padengtus už Sienos

w95736

€8.23

-5.5

€13.73

-40 %

Nauja prekė

Savybės:

1. Patvarus ir tvirtas-minkštas, ne dilimui, neslidžios dangos, norint apsaugoti paviršių. Tvirtas ir patvarus, tinka f arba naudoti bet kurioje namų vietoje, įskaitant virtuvės, vonios kambariuose, garažuose, koridoriuose, sodo depuose ir kt.

2. Lengvas montavimas naudojant mūsų dviračių tvirtinimo prie sienos, prašome įsitikinkite, kad įdiegti jį stud/medienos sienos (ne gipso kartono sienos), siekiant užtikrinti, kad kablys lieka įmonei.

3. Labai tinka sandėliavimo kabliai garažų arba kabliukai, dviračių, elektros įranga, baldai, įrankiai ir žarnos, naudojamos lubų saugojimo. Jis gali būti naudojamas, garažai, namai, butai, arba ten, kur norite saugoti elementus.

4. Privalumai-Mūsų dviračių kablys patvirtina unikalus platus nagų dizainą, kuris gali lengvai įdiegti/pašalinti dviračių laikiklis, tokiu būdu sutaupant vietos ir turintys didelę kainą-veiksmingumą, lyginant su tradiciniu dviračių rėmai. Netinka sunkesni dviračių svorius. Tu geriau naudoti 2 dviračių kabliai užtikrinti suaugusiųjų dviračiai ar sunkiųjų produktų,

5. Patvari ir ilgaamžė-derinys, kablys ir varžtas gali tvirtai prisukite kablys ant sienos ir užkirsti kelią dviračių nuo kritimo naudojimo metu. Vertikalus bike rack susitarimą taupo erdvę. Labai tinka sustabdymo dviračiai, elektros įranga, baldai, įrankiai ir kt.

Spalva: kaip pavaizduota (atsitiktinė spalva)

Medžiaga: Plastikas + Metalas

Dydis: 15.5 cm * 6.6 cm

Pakuotės Turinys:

6 *kablys

Žymos: Kabliukai & Bėgiai, Namai Ir Sodas, Pigūs Kabliukai & Bėgiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Kabliukai & Bėgiai

Universalus kabliukas Dviračių saugojimo kablys
pajungti Garažas kablys
Daugiafunkcinis saugojimo kablys Sodo kablys
Medžiaga geležies
Sandėliavimo Kablys Kablys
Nėra. Kabliukų 10
dviračių kablys sieninio laikiklio
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai