Nauja
100vnt/daug Siuvimo, Apdailos Gėlių Balta Nėrinių Juostele Aplikacijos Akių Apdaila Už Siūti Guipure Nėrinių Audinio Vestuvių Prekių C1141

100vnt/daug Siuvimo, Apdailos Gėlių Balta Nėrinių Juostele Aplikacijos Akių Apdaila Už Siūti Guipure Nėrinių Audinio Vestuvių Prekių C1141

w95860

€1.71

-0.32

€2.03

-15 %

Nauja prekė

Produkto Išsamiai

Prekės Pavadinimas: Nėriniai Pakavimo sąrašas: 100 Vnt Dydis: 26 mm Sezonas: Pavasaris, Vasara, Ruduo, Žiema Pakuotė: PVC Maišelį, Draugiškas priminimas : 1) Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2) Dydis gal 1-3 mm klaida dėl rankos priemonė.

Mokėjimo

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti www.reefaquarium.lt pavyzdžiui,Vizos, kredito korteles,realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus(banko pervedimų ir "Western Union"). Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums. Siekiant apsaugoti savo interesus,mokėjimas bus laikinai laikomų www.reefaquarium.lt, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

Atsiliepimų & Po Pardavimo Paslaugos

Ji yra žinoma, kad jūs galite palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų. Tiesiog jauskitės laisvai susisiekti su mumis, pirmą kartą, kai susitinka jokių problemų, mes turime daugiau nei dešimt metų vertingos patirties šioje srityje, todėl mes galime išspręsti bet kokią problemą už jus. Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, ar pradėti ginčo. Pasitiki mumis, bet nelaimingų atsitikimų bus išspręsta.

Žymos: Nėriniai, Namai Ir Sodas, Pigūs Nėriniai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Nėriniai

Funkcija Elastinga
Technics Išsiuvinėti
Naudoti Siūti
Audinio Tipas Organza
Kokybė Į viršų
Rinkinys Tipas No
Modelio Numeris C1141
Plotis 26mm
Tipas Didmeninės No
Didmeninės ar mažmeninės prekybos Didmeninė
Produkto Tipas Nėriniai
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Sąlyga Nauja Populiarios spalvos
Prekės Pavadinimas clanroy
Apdaila Nėriniai
dydis 26mm
Spalva Balta

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai