QA369 Elastiniu Juosmeniu Plius Dydis Trumpikės Seksualus Permatomas apatinis trikotažas Patogus Nėriniai Moterų Kelnaitės Naujas moteriškas apatinis Trikotažas

w96187

€2.95

-0.75

€3.70

-20 %

Nauja prekė

Gerbiami draugą, jis buvo vienas dydis, ir tai yra geros elastingumą, tinka dydis 4XL su 6XL . Jei nesate tikri dėl dydžio, prašome palikti savo dydžio informacija, kai jūs pateikiate užsakymą, taip, kad mes galime padėti jums pasirinkti tinkamą dydį. Ačiū.

Rankinis matavimo paklaida 1-3 cm! Liemuo 70cm(tinka 70cm--110cm), Hip-84cm(tinka 84cm--130cm), tarpkojo giliai 27cm

Visi matavimo cm, atkreipkite dėmesį, 1cm = 0.39 colių,1 colis=2,54 cm

Pristatymas:

Sklypas daugiausia bus išsiųstas Kinija Paštu, Oro Paštu per 5 darbo dienas gavus mokėjimą. Ji paprastai trunka 20-30 darbo dienų atvykti, tačiau kai kuriose šalyse jis gali būti šiek tiek ilgesni, nes atostogas ar užsakymą, vietos išsiuntimo vartojimo ar kitų priežasčių, todėl prašome manau, kad daugiau nei prieš jį pasirenkate.

Atsiliepimai:

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralų ar Neigiamą grįžtamąjį ryšį. Kaip rimtas ir atsakingas pardavėjas, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą. Dar kartą, ačiū jums, užsakymų ir tikimės, kad jums patinka jūsų pirkti čia. Jūsų komentaras yra labai svarbus mūsų verslo sėkmę. Jei esate patenkintas savo pirkiniu ir mūsų paslaugos, prašome imtis minutę palikti mums teigiamų atsiliepimų.

Grąžinimo Politika:

Klientas turėtų grąžinti elementus pradinę būklę per 3 dienas, bet jei prekė yra su trūkumais, gavusi. Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo laivybos ir tvarkymo išlaidas. Grąžinamoji išmoka, jeigu po 7 dienų nuo pirkėjo gautus objektus.

Žymos: moteriškos kelnaitės, Apatiniai & Sleepwears, Pigūs moterų kelnaitės, Aukštos Kokybės Apatiniai & Sleepwears, moteriškos kelnaitės

Kyla Tipas Mid-Rise
Modelio Tipas Gėlių
Medžiagos Sudėtis Nailonas
Nepadori Nuotrauka No
Lytis MOTERIS
dydis Plus Size
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Spandex
Kelnaičių Tipas Apatinės kelnės
Stilius seksualus apatinis trikotažas
Seksualinio Pobūdžio No
Apdaila Nėriniai
Pritaikymas moteriškos kelnaitės
Savybės Nėriniai Moterų Kelnės
Modelio Numeris QA369
Elemento Tipas Kelnaitės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai