Snaigės LED String žibintai, Baterija Pasakų Šviesos Lauko Naujųjų Metų Gimtadienio PASIDARYK pats Apdailos Vestuvių Prekių Žiemą Šalis

w96237

€1.34

-0.47

€1.81

-25 %

Nauja prekė

Snaigės LED String žibintai, Baterija Pasakų Šviesos Lauko Naujųjų Metų Gimtadienio PASIDARYK pats Apdailos Vestuvių Prekių Žiemą Šalis

Produkto : 1.5 M/3M LED Girliandą Snaigės

Spalva : Šiltai Šviesos Eilutę

Su baterijomis : 3AA Baterijos( neįeina Baterijos)

Dydis : 1,5 m su 10 LED snaigės/3m su 20 LED snaigės

Įėjimo įtampa : 4.5 V

Naudojimas : Šalis, Sodas, Šventės Dekoras

【Unikalaus Dizaino】1,5 m 10Led žibintai/3m 20Led žibintai, šiltai baltos snaigės, PVC vandeniui medžiagos. Yra trys spalvos : Šiltai balta,balta ir spalvinga . Ji bus gyvinti tamsoje kampe laimės atmosfera viduje ar lauke.

【Baterijomis,】 Ji reikalauja 3 x AA Baterijos . Taigi, tai suteikia jums daugiau galimybių juos naudoti, ir jūs neturite jaudintis dėl išėjimo. Yra On/Off Jungiklis, Baterijos langelį.

【Saugos】LED string šviesa, kuri yra ne perkaito ir saugus. Po naudojimo valandas, jis bus ne gauti karšto net jei jūs jį liesti.Vario viela yra lanksti ir bendable, o tai reiškia, kad eilutė žibintai gali būti sulenkta į bet kokios formos norite.

【Vandeniui Led String Žibintai vidaus / Lauko】IP44, kuri leidžia jums naudoti žibintai, tiek patalpose ir lauke. Tačiau galios ir valdiklis yra ne vandeniui, prašome juos apsaugoti gerai, kai naudojant lauko.

【Puikus Dekoro】žvaigždė String žibintai gali būti naudojamas tiek patalpose ir lauke, kaip ir Kalėdų eglutė, miegamojo, bendrabutyje, baras, langas, tvora, galerijos, terasa, veranda, ar pergola, jie gali pridėti puiki atmosfera, bet erdvės. Ji taip pat gali būti naudojamas įvairiomis progomis, Kalėdos, gimtadienis, vestuvės, šventė, baigimo, Valentino, Madų Šou ir t.t.

Žymos: Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Namai Ir Sodas, Pigūs Šalis "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos

Prekės Pavadinimas OURFETE
Maitinimo Šaltinis Sausas Baterija
Šventės Pavadinimas Naujieji Metai,Vestuvės...
Proga 1 gyvenamasis kambarys
Kilmės KN(Kilmės)
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Tipas led styginių šviesos
dydis 1.5m With 10 LED Snowflakes/3m With 20 LED Snowflakes
Modelio Numeris J0414
Spalva 3 Daugiaspalvis
Medžiaga Plastikiniai
Spalva 1 Balta
Apšvietimo Atstumas 1,5 M-3M
Spalva 2 Šilta Balta
Proga Jubiliejus
Proga 2 Miegamasis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai