NADANBAO Daugkartinio naudojimo Plaunamas Audinys Deadpool Spausdinti Cosplay, Anime, Suaugusiems, Vaikams, Kaukės, Vėjo Žirgais, Žvejyba, Kaukę nuo Dulkių.

w96346

€2.89

-2.88

€5.77

-49 %

Nauja prekė

PRANEŠIMO maloniai Prašome pažymėti,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje.

Suaugusiųjų Kaukė Anti Dulkių Burnos Kaukę KD2.5 Suaugusiųjų Veido Kaukė Požymiai: Lytis:unisex Amžius:Suaugusiųjų Medžiaga:Poliesteris Modelis, Tipas:Spausdinti Aprašymas: 1. Medžiaga: Poliesterio audinys, minkštas, orui;plaunamas ir daugkartinio naudojimo 2. Animacinių filmų spausdinimo modelis, 3D dizaino, mados ir mielas 3.2-sluoksnio apsaugos filtravimo, efektyviai blokuoti kenksmingų medžiagų, kad vaikai galėtų laisvai kvėpuoti 4. . Kolonėlė kabo ausis, sumažinti ausies slėgis, patogūs dėvėti Pakuotė: 1x Kaukė Suaugusiųjų Dydis:22.5x13.5cm

Vaikas Dydis:17x13cm Pastaba: 1.Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Žymos: Dviračių Veido Kaukė, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Dviračių Veido Kaukė, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Dviračių Veido Kaukė

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Spandex

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai