Kinija Klasikinis 3D Medinė Dėlionė Užraktas Žaislai Kubo Žaidimas Juokinga Užraktas Dizaino Smegenų Kibinimas Švietimo Žaislai Vaikams, Suaugusiems

w96423

€1.34

-0.44

€1.78

-24 %

Nauja prekė

Produkto aprašymas:

Nenuvertinkite šios mažos medienos gabalai. Jei norite atidaryti ir surinkti juos laisvai judėti, jis bus pakankamai, kad jūs turite trumpą laiką. Pabandykite. Tai geriausia, kad jūsų fotoaparatas paruoštas, kai esate žaisti, ar jūs galėsite būti problemų. . . . . . .

Pradėti jį savo namuose yra taip pat gražus apdaila. Kai draugas apsilankymų savo namuose, tai yra gera bendravimo priemonė, ir jis gali pagerinti savo skonį ir gyvenimo intangibly!

Švietimo tikslais:

1, žaidimo vystyti kūdikio rankas, smegenis, akis koordinavimo, koordinacija, kūdikių raumenų veikla, fizinės funkcijos plėtrą, yra daug naudos;

2. Žaidimas yra labai įdomus ir labai myli vaikus. Daugelis žmonių, dalyvauti žaidime ir toliau skatinti draugystę tarp jų.

3. Jei tėvai gali dalyvauti, žaisti su savo vaikais bus ne tik sukelti jam kalbėti daugiau, bet jis taip pat galės vadovauti savo žodžio ir saviraiškos įgūdžiai.

Ekspertų Komentarai:

Nes produkto dizainas yra protingas ir unikalus, naudoti atrakinti kurti žaidimus, plėtoti vaikų intelekto, spręsti problemas faktinio bendradarbiavimo procesą, vykdyti dinaminis smegenų įgūdžius, tuo pačiu metu, iš įvairių perspektyvų praturtinti vaikų žinių.

Žymos: Galvosūkiai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Galvosūkiai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Galvosūkiai

Stilius Geometrinės Formos
Amžius > 6 metų
Modelio Numeris kaip parodyta
Lytis Unisex
Prekės Pavadinimas Pralaimėjimai
Medžiaga Mediena
Įspėjimas Laikyti atokiau nuo ugnies,nevalgo
Puzzle Stiliaus 3D DĖLIONĖ

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai