Lipni Globbles Kamuolys Stresas Žaislai, Liuminescencinės Lipni Sienos Kamuolys Lipni Tikslinės Kamuolys Išskleidimo Žaislai Vaikas Dovanų Išpakavimas Žaislai

w96551

€2.20

-0.46

€2.66

-17 %

Nauja prekė

Aprašymas:

1.Fitneso žaidimas: Jūs galite mesti šie rutuliai ant sienos arba lubų ir palaikykite 3-10 sekundžių. Mūsų kamuolius būti nedidelis kiekis užpildas, todėl jie bus ne klijuoti, kad ilgai. Tokiu būdu, jūs galite pasinaudoti savo reakciją, gebėjimą ir net naudotis savo pilvo raumenis.

2.Daugkartinio Naudojimo - silikono paviršius yra lengvai valomas. Po naudojimo, paviršius bus sugerti dulkių, klampumas sumažės, ir klampumas atsistatys po plovimo su vandens.

3.Medžiaga - TPR suvynioti į silikono medžiagos, minkšta ir elastinga medžiaga gali būti kūdikis nuo žalos,ekologiškos žaliavos, netoksiški ir nekenksmingi.

4.Puiki dovana --slėgio išleidimo kamuoliukas yra minkštas ir nepakenks vaikui, taip didinant emocinio ryšio tarp tėvų ir vaikų.Be to, ji yra labai naudinga siekiant sumažinti stresą, tai yra puiki dovana draugams ar sau atsipalaiduoti.

5.Platus Naudoja - Labai tinka klasėse, namuose ar biuruose, labai tinka mokytojams, studentams ir visiems kitiems, yra žaislas, skirtas mankštintis ir įtempių.

Techniniai duomenys:

Savybės: Matricos Tipas: Lipni Sienos Kamuolys Išskleidimo Žaislas

Spalvų variantai: mėlyna/geltona/raudona/violetinė Medžiaga: aplinkos apsaugos TPR

Dydis: 4.5 cm

Gamintojas: Unbranded

Pakuotė:

1*Lipni Kamuoliai

Pastabos:

Nuotraukos šio produkto ėminius natūra. Dėl skirtingų fotografavimo įranga ir šviesos, skirtingų matymo įranga ir stebėti, prekė pasirodys chromatines aberacijas. Galų gale, prašome kreiptis į tikrąjį modelį.

Žymos: www.reefaquarium.lt, www.reefaquarium.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai

dydis 4.5 cm
Spalvų Variantai mėlyna/geltona/raudona/violetinė
Parama didmeninė/drop laivyba
Savybės Matricos Tipas
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Unisex
Amžius Suaugusieji
Medžiaga aplinkos TPR
Įspėjimas -
Modelio Numeris Liuminescencinės Lipni Sienos Kamuolys
Prekės ženklas Unbranded

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai