Balso aktyvuota LED Vandens Šviesos Rinkinys CD4017 Žibintų Kontrolės Įdomus Elektroninės Gamybos Mokymo Mokymo "Pasidaryk pats" Elektroninių Rinkinys Modulis

w96648

€0.55

-0.04

€0.59

-6 %

Nauja prekė

Valdyba yra 1,5 mm storio, 65mm ilgio ir 27mm plataus. Pagalvėlės yra daug, laidai yra storas, ir komponentai yra gražiai išdėstyti. Apygardos naudoja garso kontrolės 11 Led apšviesti vandens, tinka surinkimas, įgūdžių mokymo, surinkimas konkurencija ir kt.

Šis rinkinys yra labai intuityvus ekrano funkcijų CD4017 ir yra suite mokymosi skaitikliai, viadukų, ir žibintų valdytojai. Tuo pačiu metu, rinkinys turi didelį poveikį, yra labai įdomi ir praktiška, ir taip pat yra tinkamiausia medžiaga pradedantiesiems pradėti.

Apygardos valdyba yra stiklo pluošto skardos

Grandinės, funkcija: 10 šviesos Diodai skleidžia šviesą su garso dydis ir didelis, ir mažas cirkuliuojančio vandens cirkuliacija. Tuo stipresnis garsas, tuo greičiau vandens srauto greitis. Į L11 mirksi kartą per ciklą, kuris gali rodyti, kad funkcija 4017 vizualiai.

Darbinė įtampa: 4V--12V gali būti, kuo didesnė įtampa, tuo ryškesnis LED bus.

Žymos: Integrinių Grandynų, Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Pigūs Integrinių Grandynų, Aukštos Kokybės Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Integrinių Grandynų

Išsklaidymo Galia .
Modelio Numeris LED Vandens Šviesos Rinkinys
Darbinė Temperatūra Nuo -40°-+85°
Tipas elektroninis modulis
Pakuotė Modulis
Sąlyga Naujas
Prašymas LED Vandens Šviesos Rinkinys
Maitinimo Įtampa .
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas WAVGAT

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai