3Sided šunelis dantų šepetėlį Multi-kampas Valyti Dantis Blogas kvapas Totorių Dantų Priežiūros Priemonė, Šepečių ir Šunų Kačių Sveikatos Apsaugos Priemonės

w97215

€0.71

-0.48

€1.19

-40 %

Nauja prekė

Medžiagos: Šuns dantų šepetėlis rankena, pagamintas iš gumos. Non-slip dizainas, patogus laikyti. Nailono Šilko Plaušeliais, švelnus ir nekenkia augintinio dantys, tinkamas pasirūpinti dantų. Kabo skylė dizaino, gali būti pakabinama, lengva laikyti.

Dydis ir Pakuotė: 17*2.3 cm/6.7*0.9 colio.

3-dvipusis Šepetėlis Dizainas: Padaryti valyti savo augintinio dantys vieną, sklandų judesio lengviau nei bet kada. Tiesiog pridėti savo augintinio mėgstamiausių šunų dantų pasta ir šepetėliu iš karto! Tai paprasta!

Poveikis: Dantų higiena yra labai svarbus, kai kalbama apie šunų ir augintiniai, kurie mėgsta kramtyti, kramtymas, ir snacking. Mūsų mažylis dantų šepetėlį 4-pack bus padengti jūsų augintinio poreikius mėnesių į priekį.

Žymos: www.reefaquarium.lt, www.reefaquarium.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai

Tipas Trijų Pusių Šunelis Teethbrush
Spalva Mėlyna,Violetinė, Oranžinė, Balta,Žalia
Savybės Šunų dantų šepetėlis
Produkto Naudojimas Valyti augintinio dantų
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Taikoma Šuns Veislė Didelis Šuo
Dydis-A 17*2.3 cm/6.7*0.9 colių

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai