Sumifun 2vnt Taiji Skausmo Pleistras Greitai Atleidimas Skausmai, Skausmai, Uždegimai Bendro Kelio Atgal Juosmeninės Stuburo dalies Medicininio Gipso C2011

w97697

€0.53

-3.23

€3.76

-85 %

Nauja prekė

Paketą sudaro: 2vnt (1Pcs=1bag)

Taikymo sritis:

Kelio sąnario skausmingumas ir silpnumas, sąnarių skausmas, kurį sukelia oro kondicionieriai kambarys Kelio sukelia diskomfortą sėdimas office Padėti gydymo gimdos kaklelio skausmas,peties periarthritis,stuburo, juosmens raumenų įtampą,juosmens disko herniationknee bendras skausmas. Kaip naudoti: Žingsnis: -1.Švarią ir sausą pažeistos srities -2.Pašalinti plastiko pagrindo iš vienos pusės, iš pleistro. -3.Sklandžiai, kad pusė per sritį, kurioje norite skausmo. -4.Kaip jums pašalinti kitą pusę plastikinio pagrindo, sklandus likusi pleistras per skausmą srityje. -5.Pašalinti iš pagrindo kino ir taikyti. -6. 8 Valandas kiekvieną kartą, 5 kartus per savaitę, procesas.

Nenaudokite: 1.ant žaizdų ar pažeistos odos. 2.jei jums yra alergija (aspirino ar salicilatų. 3.su šildymo kilimėlis. 4.kai prakaitavimas (pvz., mankšta, arba šilumos) 5.su arba tuo pačiu metu kaip kitos išorės taikymo produktus.

Stop naudoti ir paklausti gydytoju, jei: 1.sąlygas pabloginti 2.simptomai nepraeina ilgiau kaip 5 dienas. 3.bėrimas, niežulys arba per daug odos dirginimas stiprųja. Jei nėščia arba maitinate krūtimi, paprašykite sveikatos priežiūros specialisto prieš naudojimą.

Žymos: Lopai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Lopai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Lopai

Funkcija 3 Paramos Skausmai, Skausmai, Uždegimai
Modelio Numeris C2011
Tinkamumo laikas 2 metai
Prekės Pavadinimas Taiji Skausmo Pleistras
Funkcijos 2 Sąnarių Skausmas,Nugaros,Kelio
Prašymas Įstaiga
Funkcija 1 Raumenų Skausmas,Raumenų Nuovargis, Artritas.
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė 2vnt

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai